Boston Celtics vs. Golden State Warriors: 11.06.2022.

Dusan
9 lipnja, 2022
622 Views
Boston Celtics vs Golden State Warriors

Nakon pobjede u trećoj utakmici, Boston Celticsi će probati da ponovo slave pred svojim navijačima protiv Golden State Warriorsa i tako dođu na jedan korak od osvajanja prve NBA titule prvi put još od 2008. godine.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Boston Celtics

Ako zanemarimo nešto slabiju igru u drugoj polovini treće četvrtine, Boston Celticsi su rutinski pobijedili Golden State Warriorse u trećoj utakmici finala.

Treća četvrtina je bila problem Celticsima i u utakmici broj dva, ali osim toga, izgledaju kao bolji tim u ovom NBA finalu. Svi igrači izvršavaju svoje uloge onako kako se od njih očekuje.

Jayson Tatum je pravi lider ovog tima, dok Jaylenu Brownu odlično odgovara uloga druge violine. Kroz čitavo doigravanje Celticsi su imali dosta problema sa ozljedama, pa su Marcus Smart i Robert Williams propustili nekoliko utakmica, ali kada Ime Udoka ima sve igrače na raspolaganju kao što je to slučaj u ovoj seriji, zaista je teško savladati ovaj tim.

Čak i igrači sa klupe poput Granta Williamsa, Paytona Pritcharda i Derricka Whitea mogu pogoditi nekoliko šuteva u nizu i tako u potpunosti slomiti volju protivniku. Samo 13 puta se u povijesti doigravanja NBA dogodilo da neko napravi preokret poslije 1-3 u seriji, tako da bi Celticsi pobjedom u ovom meču došli na jako mali korak od osvajanja prve titule još od 2008. godine.

Golden State Warriors

Golden State Warriorsi su naišli na bolji tim od sebe u ovom NBA finalu. To ne znači da je nemoguće da osvoje titulu, ali će morati da pronađu način da pobijede u utakmici broj četiri.

U prošlom susretu, Boston Celticsi su u potpunosti izdominirali Warriorse u skoku. To je prva stvar za koju će morati da pronađu odgovor, dok je u napadu neophodno da imaju bar tri raspoložena igrača. Steph Curry i Klay Thompson su odradili svoj dio posla u utakmici broj tri, ali izostala je pomoć saigrača.

Andrew Wiggins je promašio nekoliko bitnih šuteva, a Jordan Poole nije preuzeo dovoljno odgovornosti u napadu. Dobra stvar za Warriorse je to što imaju neuporedivo više iskustva od Celticsa i oni veoma dobro znaju kako da se ponašaju i kako da prave prilagodbe kroz seriju.

Nema dileme da će Steve Kerr pronaći način da unaprijedi igru svog tima i da ćemo u utakmici broj četiri vidjeti dosta kompetitivnije Warriorse koji će ugroziti Celticse.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Nakon štu su se odigrale tri utakmice u ovom NBA finalu, Boston Celticsi vode 2-1 protiv Golden State Warriorsa. Ovi timovi su igrali međusobno još dva puta u regularnoj sezoni i tada je bilo 1-1. U doigravanju ove godine, Celticsi su na omjeru 6-4 kući, dok su Warriorsi na svega 3-5 u gostima.

Očekivani sastavi

Boston Celticsi nemaju problema sa ozljedama za utakmicu broj četiri, dok je James Wiseman van stroja za Golden State Warriorse još od travnja i neće igrati do početka naredne sezone.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 11.06.2022 03:00 CET
Tip: Golden State Warriors +5.5
Kvota: 1.74
Kladionica: 22Bet

Kao što je već pomenuto, Warriorsi imaju previše iskustva i nakon jako loše utakmice broj tri, sigurno će pronaći način da se bolje suprotstave Celticsima. Ostaje da se vidi hoće li to biti dovoljno za pobjedu, ali hendikep od 5.5 poena vrijedi uzeti.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan