Boston Celtics vs Milwaukee Bucks: Tipovi, savjeti i kvote – 04.05.2022.

Dusan
2 svibnja, 2022
609 Views
Boston Celtics vs Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucksi su pobijedili u prvoj utakmici u Bostonu i Celticsi sada moraju odgovoriti kako ne bi došli u situaciju da nakon dva meča imaju ogroman zaostatak.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Boston Celtics

Boston Celticsi su odigrali impresivno u prvoj rundi doigravanja protiv Brooklyn Netsa koje su ometlali sa 4:0. Odmah su počele priče da su Celticsi jedni od glavnih kandidata za titulu, međutim na početku polufinala Istočne konferencije su udarili u zid.

Milwaukee Bucksi su došli u Boston i odnijeli pobjedu, pa sada Celticsi moraju pobijediti u utakmici broj dva kako bi ostali u igri za prolaz dalje. Najviše problema, Celticsi su imali ispod koša pošto su Bucksi uspjeli da ih istjeraju iz reketa.

To je nešto za šta će glavni trener Ime Udoka morati da pronađe recept za naredni susret. Svi superstarovi Celticsa (Jayson Tatum, Jaylen Brown i Marcus Smart) su podbacili šuterski, ali za to je najzaslužnija odlična odbrana Bucksa.

U prvoj utakmici, Celticsi su šutirali čak 50 puta za tri poena, a 34 puta za dva poena, što svakako nije način kako se mogu ugroziti Bucksi. Robert Williams će morati da dobije pomoć u reketu jer Celticsi moraju pronaći način da postižu što više laganih poena.

Milwaukee Bucks

Aktuelni šampioni Milwaukee Bucksi nisu imali impresivnu regularnu sezonu, ali početkom doigravanja postalo je jasno da će opet biti možda i glavni kandidati za osvajanje titule. Giannis Antetokounmpo je bio nezaustavljiv protiv Chicago Bullsa, a ni Boston Celticsi nisu imali način da ga previše uspore u prvoj utakmici.

Khris Middleton će skoro sigurno biti van terena do kraja ove serije što bi u teoriji trebala biti ogromna prednost za Celticse, ali to nije bilo tako u nedjelju. Jrue Holiday je preuzeo odgovornost i odigrao odlično u napadu, a fantastičnu rolu je imao i Bobby Portis sa nekim izuzetno bitnim pogođenim šutevima.

Ono što je primjetno, Bucksi više nemaju taj pritisak koji je bio prisutan ranijih godina i razlog tome je osvojena titula. U ovo doigravanje su ušli opušteniji kao nikad prije i to bi moglo otključati sav potencijal koji ovaj tim posjeduje.

Mike Budenholzer je još jednom pokazao koliko je odličan trener i ukoliko pobijede ponovo u Bostonu i odu na 2-0, trebaće pravo čudo Celticsima da preokrenu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Boston Celticsi su pobijedili u prva dva meča protiv Milwaukee Bucksa ove sezone, ali od tada su Bucksi zabilježili tri uzastopne pobjede, uključujući ovu u doigravanju. Ove dvije ekipe su igrale međusobno u plej-ofu 2018. i 2019. godine. Celticsi su 2018. pobijedili 4:3 u seriji, dok su godinu kasnije Bucksi uzvratili sa 4:1.

Očekivani sastavi

Svi igrači su na raspolaganju za Boston Celticse. Khris Middleton će najvjerovatnije propustiti cijelu seriju za Milwaukee Buckse, dok je George Hill upitan za utakmicu broj dva.

Prijedlog za klađenje

Tip: Boston Celtics -3
Kvota: 1.70
Kladionica: 22Bet

Utakmica broj jedan je bila dosta neobična i Celticsi su potpuno ispali iz svoje komforne zone. Sigurno će Ime Udoka pronaći način da koriguje greške i prilagodi se na ono što su Bucksi igrali i realno je da nakon dva meča bude 1-1 u seriji.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan