Botafogo – Cruzeiro: Analiza utakmice

MilosNS
9 srpnja, 2021
413 Views
botafogo cruzeiro

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Već smo vas navikli da igramo utakmice koje se igraju u okviru raznih Brazilskih liga, pa tako i ovog puta igramo jedan susret u okviru Brazilske Serie B, gde se sastaju ekipe Botafogo i Cruzeiro.

Botafogo

Pre par sezona ovo bi bila jedna uzbudljiva utakmica Serie A, ali nažalost oba ova dva popoularna i velika kluba se trenutno nalaze u velikoj krizi, pre svega finansijskoj i igraju u drugoj ligi. Početak sezone za Botafogo je bio osrednji, pošto nakon devet kola imaju 3 pobede, 3 nerešene i 3 poraza. Zanimljivo za njih je da nimalo loše nisu igrali ni te utakmice gde su poraženi, ali jednostavno falilo im je malo sreće u završnici.

Cruzeiro

Kroz velike finansijske probleme prolazi Cruzeiro već nekoliko godina i to se odražava i na igre na terenu. Od kada je počelo ovo prvenstvo, oni su se prilično mučili i do sada imaju 2 pobede, 4 nerešene i 4 poraza. Gore od toga su trenutne igre, pošto navijači popularne Rapose ne mogu da veruju šta gledaju na terenu.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, ali ništa što bi bilo posebno interesantno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su dosta puta igrale jedna protiv druge i rezultati su mešoviti, kako konačnih ishoda, tako i golova.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve odlične ekipe na terenu, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.69 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.