Bragantino – Ceara: Analiza utakmice

MilosNS
30 lipnja, 2021
504 Views
bragantino vs ceara

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Nema šale u Brazilskom prvenstvu, pošto ekipe igraju u paklenom ritmu sreda – subota. Danas je opet na redu vanredno kolo, a u jednoj nadajmo se zabavnoj utakmici sastaju se ekipe Bragantino i Ceara.

Bragantino

Već smo nekoliko puta pisali o ekipi Bragantina, kojima je pre dve godine generalni sponzor postao Red Bull. Vrlo je dobro poznate gde ova poznata kompanija uđe da se očekuju rezultati u dogledno vreme. Prošle sezone ekipa je uspela da izbori izlazak na međunarodnu scenu i igrali su Copa Sudamericana, a ove sezone su počeli jako kvalitetno i trenutno se nalaze na prvoj poziciji, bez i jednog poraza u sedam utakmica. Napravili su fantastičnu seriju od četiri pobede u poslednjih 4 utakmice i sasvim sigurno žele da nastave odličan niz.

Ceara

Sa druge strane Cera nije najbolje startovala u ovom prvenstvu, te nakon sedam odigranih utakmica imaju dve pobede (Gremio i Atletico MG), tri nerešene (Chapecoense, Internacional i Sao Paulo) i dva poraza (Bahia i Santos). Ono što je specifično za ekipu Ceare ove sezone je da igraju prilično otvoreno, te se na njihovim utakmicama često vidi dva ili više pogodaka. Ovakav stil igre odgovara i Bragantinu, koji važi za napadačku ekipu.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, te se može očekivati da su gotovo najjače selekcije na terenu sutra.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i rezultati su mešoviti. Što se golova tiče vrlo često se dešava da bude golova.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 2.11 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.