Bragantino vs. Avai : Tipovi, savjeti i kvote 09.07.2022.

Dusan
9 srpnja, 2022
574 Views
Bragantino vs. Avai

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Bragantino i Avai su momčadi koje se bore za plasman na Copa Sudamericana, a kako su obje momčadi izravni konkurenti, ovaj je dvoboj vrlo važan. U subotu od 21:30 očekuje nas ova zanimljiva utakmica.

Bragantino

Opći je dojam da je Bragantino mogao pokazati više. Ovu utakmicu dočekuju na četrnaestom mjestu, sa samo osamnaest osvojenih bodova.

Nalaze se u skupini od čak 6 momčadi s istim brojem bodova, pa im je svaki osvojeni bod jako bitan u borbi za plasman na Copa Sudamericana.

Ono što bi trebalo brinuti navijače Bragantina je trenutna forma njihove momčadi. Bragantino je u zadnjih 5 mečeva osvojio samo pet bodova, što je premalo ako uzmemo u obzir njihove ambicije. U prethodna dva susreta doživjeli su dva vrlo bolna poraza pa je pravo vrijeme za njihovu reakciju.

U goste će im doći momčad koja se očajnički snalazi na gostujućim terenima, pa je to prilika koju nogometaši domaće momčadi trebaju iskoristiti.

Eventualni neuspjeh samo bi dodatno produbio krizu ove momčadi, a vjerujemo da će igrači Bragantina u potpunosti shvatiti ozbiljnost situacije.

Avai

Avai ove sezone ima iste ambicije kao Bragantino. Želja im je osigurati plasman na Copa Sudamericana, a trenutno se grčevito bore za taj cilj.

Ne možemo reći da su u dobroj formi, s obzirom da su u posljednja tri susreta osvojili samo jedan bod, uz čak šest primljenih golova, što je visoka brojka za standarde brazilskog nogometa.

Gostovanja su im slaba točka ove sezone. U sedam odigranih utakmica ostvarili su učinak od 1 pobjede, 1 remija i 5 poraza, uz samo 4 postignuta i čak 11 primljenih golova.

Zanimljivo je da su u utakmicama pred svojim navijačima puno poletniji i borbeniji, no to im neće biti dovoljno da dođu do željenog cilja.

H2H

17.09.16 SB Avai – Bragantino 2:0

08.06.16 SB Bragantino – Avai 1:0

11.05.16 COP Avai – Bragantino 1:1

04.05.16 COP Bragantino – Avai 1:0

10.09.14 SB Bragantino – Avai 1:4

Povrede i izostanci

Bragantino: Martinez.

Avai: Bressan, Jean Cleber, Renato, Romulo.

Bragantino vs. Avai Prijedlozi za klađenje

Domaćin je u rezultatskoj krizi i potrebna im je pobjeda kako bi ostali konkurentni u borbi za plasman na Copa Sudamericana.

Avai je u 7 susreta u gostima osvojio samo 4 boda, pa je evidentno da ne vole gostovanja.

Bragantino bi to morao iskoristiti, a u prilog im ide i činjenica da Avai ima mnogo napadačkih problema u gostima.

09.07.2022 21:30 CET

Prijedlog za klađenje: Bet Builder

Under 2 Goals in the Match for Avai

Over 0 Goals in the Match for Bragantino

Under 4 Goals in the Match for Bragantino
Over 1 Corners in the 1st Half for Both Teams Combined

Over 2 Corners in the 2nd Half for Both Teams Combined

Tečaj: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan