Brasiliense – Nova Mutum: Analiza utakmice

MilosNS
19 lipnja, 2021
559 Views
Brasiliense vs nova mutum

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za subotu 19.06.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Brazilske D Lige, između Brasiliensea i Nova Motuma.

Brasiliense

U proteklih dvadeset godina Brasileinse je u jednom periodu bio na korak do Serie A, ali taj nalet je trajao jedva godinu dana i nakon toga su ubrzo ispali iz Serie B, a u poslednjih nekoliko godina se šetaju između Serie C i Serie D. Ove godine ekipa izgleda da bi mogla da napravi iskorak i da se plasira u viši rang. Nakon dva meča imaju jednu pobedu (Porto Velho 3-1) i jednu nerešenu (Goianesia 1-1). Naravno da na svom terenu moraju biti smatrani za favorite, pa i na ovom meču.

Nova Mutum

Sa druge strane, ekipa Nova Mutum je jedna malo poznata ekipa čak i stanovnicima Brazila. Oni igraju u državnom šampionatu pod nazivom Matogrossense i predstavljaju jednu vrlo prosečnu ekipu skormni istorije. Međutim, ove godine su dogurali do polufinala ovog šampionata, pa sa razlogom smatraju da bi mogli biti konkurentni u Serie D. Počeki su sa jednim porazom i jednom pobedom, ali isto tako pokazali su vrlo efikasan fudbal.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale nikada do sada.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 3+ (da oba tima postignu 3 ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.764 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.