Breidablik – Racing Union Luxemburg: Analiza utakmice

MilosNS
15 srpnja, 2021
319 Views

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Počele su kvalifikacije za novu sezonu u okviru Evropskih takmičenja i novi format od ove sezone je i Liga Konferencije, gde se sastaju Islandska ekipa Breidablik i Racing iz Luxemburga

Breidablik

Domaća ekipa je u prvoj utakmici na gostovanju pobedila 3-2, ali nikako se ne može misliti da je bila laka utakmica za njih. Ekipa iz Luxemburga je dva puta vodila, a gosti su tek u 88. minutu uspeli da ostvare zlata vrednu pobedu. U domaćem prvenstvu domaća ekipa igra više nego solidno, te se nakon 12 kola nalaze na trećoj poziciji. Imajući u vidu da gol u gostima od ove sezone ne vredi više, smatramo da oni moraju da igraju na pobedu jer imaju prilično nezahvalan rezultat.

Racing Union Luxemburg

Kao što smo napomenuli ekipa iz malenog Luxemburga, je hrabro igrala na prvom meču i imali su dva puta vođstvo, ali platili su danak neiskustvu i slabijoj fizičkoj spremi, te su na kraju izgubili. Oni još nisu krenuli u nacionalnom šampionatu, te su odigrali svega nekoliko prijateljskih utakmica, što se svakako da videti u njihovoj takmičarskoj spremi na terenu.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, a više problema imaju domaći.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom, prošle nedelje.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve odlične ekipe na terenu, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu minimum 3 gola na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 2.12 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.