Brescia – Budućnost: Analiza utakmice

Milos
20 studenoga, 2020
425 Views
košarka tipovi

Juče nije bilo baš kao što smo sve očekivali, ali danas se nastavljaju košarkaška nadmetanja u Evropskim kupovima, te smatramo da smo našli jednu perfektnu opkladu koja bi se svakako mogla naći u našem segmentu tipova i analiza. U Italiji se igra u okviru EuroCup takmičenja novo vanredno kolo gde na svom terenu ekipa Brescia dočekuje odličnu ekipu Budućnosti iz Podgorice. Imajući u vidu stil igre obe ekipe smatramo da postoji jedna odlična opklada na Total marketu.

Domaća ekipa Brescie nije dobro odigrala prvih sedam utakmica, pošto do sada imaju dve pobede (kod kuće protiv Ulma nakon produžetka i u prošlom kolu protiv Mornara) i čak pet poraza (Budućnost 81-93, Mornar 76-95, Unicaja 69-86, Levallois 70-75 i Ulm 76-88). Kao što se može videti iz ovih rezultata, odbrana domaće ekipe je vrlo loša, pošto nije bilo mnogo utakmica na kojima nisu primili manje od 80 poena. Iako Brescia ne spada u preterano brze ekipe, pokazali su i na prošlom meču da su prilično spori u napadu. Naime, oni do sada u EuroCup takmičenju nisu puno puta prešli prko 80 poena.

Sa druge strane Budućnost se nalazi na trećoj poziciji u grupi sa tri pobede (Brescia 93-81, Levallois 89-83, Ulm 73-68) i tri poraza (Unicaja 87-91, Mornar 82-85 i Unicaja ponovo 66-90). Budućnost generalno nije nimalo loša ekipa i ovaj susret im je izrazito bitan radi daljeg napretka, te se očekuje da obe ekipe krenu u ovom meču prilično defanzivno.

Očekivani sastavi

Prava situacija sa igračim će se znati pred početak duela.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo 1 puta tokom istorije i Budućnost je pobedila na tom meču, uz veliki broj poena, ali generanlo na domaćem terenu i na strani Budućnost igra prilično drugačije.

Predlozi za tipovanje

Brescia je išla preko ove granice 2 od 7 puta do sada, i to jednom posle produžetaka, te smatramo da je prilično prizhvatljivo igrati ovu granicu. Stoga, naš predlog je da se odigra Under 79.5 Home Team Total (da Brescia na postigne na meču više od 79 poena), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.85 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos