Brighton vs Southampton: Tipovi, savjeti i kvote – 24.04.2022

Sportske
24 travnja, 2022
589 Views
brighton vs southampton

U nedjelju su na programu četiri utakmice 34. kola Premier lige, a u jednoj od njih na “Amex stadionu” sastaju se Brighton i Southampton. Utakmica počinje u 15 sati.

Nakon niza teških utakmica pred popularnim “Galebovima” nešto je lakši suparnik, koji na ovo gostovanje dolazi nepuna 72 sata nakon dvoboja s Burnleyem.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Brighton

Iako su u prethodne tri utakmice igrali protiv Arsenala (2:1), Tottenhama (1:0) i Manchester Cityja (0:3), igrači Brightona nisu se osramotili. Štoviše, osvojili su šest bodova i još jednom pokazali da mogu igrati kvalitetan nogomet protiv najboljih engleskih momčadi.

Momčad Grahama Pottera ima dobru priliku prekinuti niz loših rezultata na svom stadionu u ovom kolu, jer je u posljednjih 10 utakmica pobijedila samo jednom. Vjerujemo da su nakon utakmica s renomiranim protivnicima dobili potreban vjetar u leđa i da će na krilima svojih navijača osvojiti tri boda.

Stručni stožer Brightona neće moći računati na ozlijeđenog stopera Shanea Duffyja, dok je obrambeni vezni Yvan Bissouma suspendiran zbog 10 žutih kartona. Leandro Trossard je imao problema s prehladom, ali će najvjerojatnije biti u početnoj postavi.

Southampton

Nogometaši Southamptona igraju vrlo promjenjivo i nepredvidivo. U posljednja tri premijerligaška susreta prvo su doživjeli debakl protiv Chelseaja (0:6), zatim su svladali Arsenal (2:0), a u četvrtak su izgubili u gostima od Burnleya (0:2).

Gostovanje Brightonu dolazi manje od 72 sata nakon utakmice s “Claretima”, pa će se u popularnim “Svetcima” vjerojatno primijetiti određena doza umora, a ne bi bilo iznenađenje da trener Ralph Hasenhuttl pruži priliku igračima koji igrao manje u zadnjih nekoliko kola.

Na popisu ozlijeđenih igrača je samo vratar Alex McCarthy koji je zbog ozljede bedra već duže vrijeme izvan momčadi.

Očekivani sastavi

Brighton (3-5-2): Sanchez; Webster, Dunk, Veltman; Cucurella, Mac Alister, Caicedo, Mwepu, Gross; Trossard, Maupay

Southampton (4-4-2): Forster; Walker-Peters, Salisu, Bednarek, Livramento; Romeo, Ward-Prowse, Redmond, S. Armstrong; A. Armstrong, Adams

Prijedlog za tipovanje

Tip: Brighton

Tečaj: 2.15

Kladionica: 22bet

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

Author Sportske