Brindisi – Cantu: Analiza utakmice

Milos
6 prosinca, 2020
514 Views
košarka tipovi

Subota je bila prilično dobra što se tiče naših dnevnih analiza, a bogami i preko našeg Tiketa Dana, koji je u Novembru bio zakazao. Danas jedna od utakmica koja zaslužuje da se odigra u singlu i koja će nositi etiketu Tipa Dana iz košarkaškog segmenta dolazi iz Italijanske košarkaške lige, popularne Lega A lige, gde ekipa Brindisi na svom terenu kao apsolutni favorit dočekuje ekipu Cantua, koja ekipa se muči na početku ove sezone.

Brindisi se trenutno nalazi na 2-oj poziciji tabele, sa osam pobeda i samo jednim porazom (i to još u prvom kolu protiv Venezije). Jedina ekipa koja ima bolji skor od Brindisija je legendarni Olimpija Milano, koji i pored činjenica da igra EuroLeague je uspela da naređa svi devet pobeda. Ono Što krasi ovu ekipu Brindisija je naravno vrlo potentan napad, koji svoje protivnike naprosto melje ove sezone. Oni su u proseku svojim protivnicima ove sezone postizali nešto više od 87.5 poena.

Njihovi protivnici, ekipa Cantua, se nalazi na 11-toj poziciji šampionata sa rekordom od 3 pobede (Pesaro, Varese i Virtus Roma) i 4 poraza (Virtus Bologna 65-84, Venezia 67-75, Olimpia Milano 71-89 i Treviso 82-89). Ono što je specifično za ovu ekipu je da se nalaze u lošoj formi i da su izgubili 3 od poslednje 4 utakmice, kao i to da kako sezona odmiče oni igraju efiksanije. Do sada su u sezonu svojim protivnicima postigli malo više od 79.5 poena.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a zanimljivo je da uglavnom igraju utakmice na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Jasno je da kada ove dve ekipe igraju da je za očekivati da bude puno poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 164 Points (da obe ekipe postignu 165 ili više koševa), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos