Brindisi – Sassari: Analiza utakmice

MilosNS
4 svibnja, 2021
451 Views
brindisi sassari

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, za razliku od drugih nedelja nema mnogo utakmica koje nam se sviđaju, a mi smo odabrali jednu košarkašku utakmicu koja se igra u Italijanskoj Lega A, gde se sastaju ekipe Brindisi i Sassari.

Brindisi

Brindisi ove sezone igra fenomenalno, pa se tako nalaze na drugoj poziciji odmah iza Olimpije Milano sa skorom od 19 pobeda i 6 poraza. Na domaćem terenu su posebno dobro, pošto imaju 9 pobeda i 3 poraza. Takođe, ono što ih čini tako dobrim je kvalitetna i efikasna igra u napadu, pošto u proseku svojim protivnicima daju preko 82 poena po meču.

Sassari

Sassari sa druge strane nije toliko dobar sa pobedama, ali i oni se kotiraju visoko i nalaze se na petoj poziciji šampionata sa 17 pobeda i 9 poraza. Na gostovanjima ove sezone imaju 7 pobeda i 5 poraza, a ono što je za njih specifično je činjenica da igraju neverovatno efikasne utakmice. Naime prosek poena na njihovim domaćim mečevima je 175.70 što je sasvim sigurno naviši prosek među Top 5 Evropskih Liga ove godine.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a posebno upada u oči činjenica da vrlo često igraju na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 173 points (da bude 173 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.