Brooklyn vs Boston: Tipovi, savjeti i kvote – 26.04.2022.

Dusan
25 travnja, 2022
561 Views
Brooklyn Nets vs Boston Celtics

Brooklyn Netsi su na ivici da budu pometeni u prvoj rundi Istočne konferencije od Boston Celticsa i ako budu poraženi i u meču broj četiri, to će biti veliki udarac za reputaciju Kevina Duranta i Kyrie Irvinga.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Brooklyn Nets

Brooklyn Netsima prijeti prava katastrofa. Nakon tri utakmice u seriji, gube 3:0 od Boston Celticsa u prvoj rundi Istočne konferencije. Kada su Kevin Durant i Kyrie Irving stigli u Brooklyn, cilj je bio da se osvoji NBA titula.

Kako stvari sada stoje, ovo će biti treća neuspješna godina za njih. U prvoj godini niti jedan od njih nije igrao zbog ozljede, dok su prošle sezone ispali u polufinalu Istočne konferencije od Milwaukee Bucksa.

Zbog narušenih odnosa u svlačionici, James Harden je tradeovan za Bena Simmonsa u veljači. Irving je propustio skoro sve domaće utakmice jer nije vakcinisan, te nije imao dozvolu da igra u New Yorku.

Sve su to razlozi zbog kojih su Netsi regularnu sezonu završili na skromnom sedmom mjestu. Očekivalo se da u doigravanju bude drugačija slika, da Durant i Irving podignu svoju igru na mnogo veći nivo, međutim odbrana Celticsa ih je u potpunosti neutralizirala.

Trener Steve Nash je podbacio vjerovatno najviše od svih. Uopšte nije našao način da pomogne svojim najboljim igračima, niti je napravio korekcije kroz seriju. Netsi su pred eliminacijom, ali sigurno se neće predati do samog kraja.

Boston Celtics

Potpuno smušeno su izgledali Boston Celticsi u prvih 40 utakmica ove sezone. Međutim, nakon All-Stars pauze sve se promijenilo. Krajem siječnja su bili na omjeru 25-25, a regularnu sezonu su završili na drugom mjestu Istočne konferencije sa 51 pobjedom i 31 porazom.

U zadnje 32 utakmice regularne sezone, pobijedili su čak 26 puta. Spektakularna odbrana je glavni razlog za takav preokret. Novi trener Ime Udoka je očito trebao vrijeme da implementira svoje ideje i kada su u jednom trenutku kliknuli, postali su nezaustavljivi.

Celticsi su statistički najbolja odbrana u NBA ligi, a Marcus Smart je proglašen za najboljeg defanzivnog igrača godine. Jayson Tatum i Jaylen Brown izgledaju izvrsno na obje strane parketa, ne samo u napadu, dok je iskustvo Ala Horforda od velikog značaja.

Kroz ovu seriju, Celticsi su dobili veliku pomoć i od svoje klupe. Payton Pritchard je iskoristio svaki minut na terenu, a Daniel Thies je odigrao toliko dobro da se izostanak Roberta Williamsa nije primjetio uopšte u prva dva meča.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Pored vodstva od 3:0 u ovoj seriji, Boston Celticsi su pobijedili na 3 od 4 utakmice protiv Brooklyn Netsa u regularnoj sezoni. Trenutačno su u seriji od šest uzastopnih pobjeda protiv njih.

Očekivani sastavi

Iako se najavljivao da bi Ben Simmons mogao da se vrati za utakmicu broj četiri, to se neće desiti. Joe Harris je ozlijeđen već nekoliko mjeseci.

Boston Celticsi imaju sve igrače na raspolaganju.

Prijedlog za klađenje

Tip: pobjeda Brooklyn Netsa
Kvota: 1.82
Kladionica: 22Bet

Teško je bilo zamisliti da će Netsi zaostajati 3:0, a još teže da će izgubiti 4:0 od Celticsa. Ovo je sad već pitanje časti i ponosa za Duranta i Irvinga, kao i njihove ostavštine. Ukoliko budu pometeni, to će biti teška sramota za njih.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan