Brose Bamberg – Ludwigsburg: Analiza utakmice

MilosNS
30 travnja, 2021
657 Views
brose bamberg vs ludwigsburg

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, kao i svakog petka spremamo se za vikend, a mi smo odabrali jednu košarkašku utakmicu koja se igra u Nemačkoj BBL Ligi, gde se sastaju ekipe Brose Bamberg i lider šampionata Ludwigsburg.

Brose Bamberg

Domaća ekipa se trenutno nalazi na osmoj poziciji, koja je granična pozicija za play off, a imaju 15 pobeda i 14 poraza. Na domaćem terenu imaju sasvim solidan učinak od devet pobeda i četiri poraza, a na domaćem terenu imaju u proseku 160.15 poena. To je malo više od njihovog ukupnog proseka koji je tek  158 poena po meču. Međutim u poslednjih nekoliko utakmica igrali su mnogo efikasnije (160, 199, 180 i 185 na poslednja četiri susreta bez OT).

Ludwigsburg

Već smo nekoliko puta pisali o lideru šampionata Nemačke, koji igra neverovatno efikasnu košarku i svoje protivnike naprosto melje ubitačnim tempom. Oni su jedna od najefikasnijih ekipa, ali isto tako zbog brzine igre njihova odbrana naprosto nekada previše dopušta poena. Srećom napad to sve kompenzuje, pa su rezultati fantastični.

Očekivani sastavi

Nema većih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a posebno upada u oči činjenica da vrlo često igraju na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 164.5 points (da bude 165 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.