Brose Bamberg – Sassari: Analiza utakmice

Milos
31 ožujka, 2021
439 Views
brose bamberg dinamo sassari

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za ponedeljak 29.03.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog to dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru košarkaške FIBA Champions League, gde se u okviru redovnog kola, u Nemačkoj, sastaju domaća ekipa Brose Bamberg i gosti Sassari.

Brose Bamberg

Domaća ekipa se trenutno nalazi na pretposlednjoj poziciji u Grupi L sa samo jednom pobedom i čak tri poraza. Vrlo je jasno da će teško moći da se kvalifikuju za dalje tok takmičenja, ali ipak očekujemo da ovaj susret bude izrazito zanimljiv. U grupnoj fazi imaju prosek koševa od 171 poena, dok u domaćem prvenstvu taj prosek je 164.4 poena, što sveobuhvatno pokazuje da je Bamberg jedna vrlo brza i efikasna ekipa.

Sassari

Gosti se nalaze na poslednjoj poziciji, u ovoj grupi nemaju niti jednu pobedu, a prosek poena u grupnoj fazi je trenutno 183.3 poena, dok je taj procenat nešto niži u domaćem prvenstvu, gde imaju 176.8 poena po meču. Nećemo previše informacija davati o ovoj ekipi, ko ih je jednom gledao zna šta može da očekuje.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale četiri puta do sada, ali pre više godina, tako da te duele nećemo uzimati u obzir prilikom odluke o tipu.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 174 Points (da obe ekipe postignu više od 174 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos