Brusque – Cruzeiro: Analiza utakmice

Dusan
6 kolovoza, 2021
586 Views
Brusque - Cruzeiro

Danas se odlučujemo za jednu interesantnu utakmice Brazilskog šampinata, Serie B, gde se sastaju ekipe Brusque i Bruzeiro.  Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u paklenom ritmu smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Brusque

Domaća ekipa, se nalazi na vrlo visokoj šestoj poziciji i poznati su ove sezone kao ekipa koja igra prilično atraktivno. Na dosadašnjih 15 utakmica postigli su 19 golova, ali isto tako su primili 18 pogodaka, pa često na njihovim susretima bude viđeno makar 2 gola.

Cruzeiro

Sa druge strane Cruzeiro je ekipa koja ima prilično lošu odbranu, ali u napadu oni imaju vrlo iskusne igrače. Nalaze se u zoni ispadanja, što nikako ne zadovoljava njihove navijače. Do sada su postigli 18 pogodaka, ali su zato primili 25 golova.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu nikada igrale jedna protiv druge

Predlozi za tipovanje

Nema mnogo filozofije ovde, gledajući kako ove ekipe igraju. Mislimo da je linija postavljena prilično nisko pa je naš predlog da se odigra Over 2 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili više golova na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.89 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan