Budućnost – Partizan: Analiza utakmice

Milos
15 siječnja, 2021
642 Views
košarka tipovi

Juče, naša košarkaška analiza i tip su bili profitabilni, jer je Valencia lagano nadigrala Crvenu zvezdu u okviru Euro League takmičenja, a već danas počinju da se igraju utakmice nacionalnih šampionata, pa tako u okviru ABA League u Podgorici, ekipa Budućnosti dočekuje ekipu Partizana u jednom večitom derbiju. Prava je šteta što neće biti publike na tribinama, jer su ove utakmice uvek pune naboja.

Domaća ekipa, se nalazi trenutno na 6-toj poziciji, ali imaju nekoliko utakmica manje i njihov skor je 9 pobeda i samo 2 poraza. Oba poraza su došla na gostujućim terenima, a na svom terenu Podgoričani su vrlo kvalitetni, kao i svake sezone. Oni su u midweeku igrali kod kuće protiv ekipe Bourga i lagano su ih pregazili rezultatom 108-80.

Njihovi protivnici, ekipa Partizana je konačno pružila odličnu partiju u okviru Euro Cup takmičenja, pa su naprosto razmontirali limitiranu ekipu Trenta rezultatom 71-43. Partizan ove sezone igra prilično neubedljivo i na tabeli ABA lige se nalaze na 5-toj poziciji sa 7 pobeda i 7 poraza. Realno teško će doći do jedne od top 4 pozicije na kraju prvenstva, jer Zvezda, Budućnost, Mornar i Igokea imaju kvalitetnije sastave od njih.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale mnogo puta, ali ono što je simptomatično je činjenica da uglavnom svaka ekipa na svom terenu pobeđuje.

Predlozi za tipovanje

Partizanu u ABA ligi se ne može verovati, posebno iz razloga što su gotovo sigurno izgubili sve šanse za play off, stoga mi ćemo odigrati Budućnost -3 HC (da Budućnost pobedi sa 4 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos