Cagliari – Spezia: Analiza utakmice

Milos
28 studenoga, 2020
561 Views
nogomet tipovi

Juče smo imali jedan void i jedan dobitni bet, a danas nastavljamo u istom tempu i naša analiza ili tip dolaze ponovo iz Italijanske Serie A, gde smatramo da postoji odličan value na mnogim utakmicama. Iako su u nedelju kvote na total market prilično niske, ipak smo uspeli da nađemo utakmicu, gde je kvota vrlo korektna, a opet vrednost kvote je odlična. Na stadionu Sardegna Arena domaća ekipa Cagliari dočekuje jedno od prijatnih iznenađenja Speziu. Iako ekipe ne deluju po imenima prilično atraktivno, smatramo da bi ovde moglo da bude golova.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 11-toj poziciji Serie A, a interesatno je da na domaćem terenu igraju prilično dobro. Do sada su na tri utakmice ostvarili dve pobede (Crotone 4-2 i Sampdoria 2-0) i jedan poraz (Lazio 0-2). I iako su samo jednom od tri puta išli preko dva gola, oni u proseku ove godine igraju utakmice sa 3.90 golova po meču. Ekipa ima odličan napad koji predvodi fantastični Simeone, koji je nažalost pozitivan na COVID pa neće igrati danas.

Njihovi protivnici, ekipa Spezie se nalazi na 14-toj poziciji, a na gostovanjima ove sezone na četiri susreta imaju dve pobede (Udinese 2-0, Benevento 3-0), jedan remi (Parma 2-2) i jedan poraz (Milan 0-3). Kao što se može videte Spezia je vrlo efikasna ekipa koja voli da igra na golove, te ove sezone ukupno igraju utakmice sa 3.3 golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret, te trener domaće ekipe ne može da računa na Luca Ceppitelli, Charalampos Lykogiannis, Diego Godin i Giovanni Simeone, a trener Spezie ne može da računa na Jeroen Zoet, Andrej Galabinov, Cristian Dell’OrcoPaolo Bartolomei, Juan Manuel Ramos, Daniele Verde i Salvador Ferrer.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 3 puta do sada i rezultati su više na strani domaće ekipa, pošto je ista pobedila 2 puta, 0 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 1 put. Ono što nam je posebno zapalo za oko je činjenica da na poslednja tri susreta sva tri puta viđeno da bude više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Obe ekipe imaju problematičnu odbranu i odlične napade, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.86 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos