Cagliari vs Napoli: Tipovi, savjeti i kvote – 21.02.2022.

Dusan
21 veljače, 2022
375 Views
Cagliari - Napoli

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Snovi o osvajanju titule su još uvek živi za ekipu Napoli-a, a tome najviše mogu zahvaliti direktnim konkurentima u borbi za titulu, koji su potpuno neočekivano „ prosuli“ već unapred upisane bodove u duelima sa totalnim austsajderima. Sigurni smo da nas očekuje više nego interesantan meč na Sardegna Areni večeras, a snage će odmeriti domaći Cagaliari i gostujući Napoli.

Cagliari

Iako je Cagliari u 2022-oj godini u dosta solidnoj formi, rezultati iz prvog dela šampionata su zaslužni za to što se ekipa nalazi u zoni ispadanja. Cagliari ovaj meč dočekuje na osamnaestom mestu na tabeli sa samo dvadeset jednim osvojeni bodom, i predstoji im zaista velika borba u očuvanju prvoligaškog statusa.

U dosadašnjem delu sezone su uspeli da zabeleže četiri pobede, devet remija i čak dvanaest poraza, uz svega dvadeset pet postignutih i četrdeset šest primljenih golova, i trenutno su jedna od najslabijih ekipa u ligi po pitanju ofanzivnog učinka.

Možemo slobodno reći da igraju slabo na svom stadionu, jer su na dvanaest mečeva ostvarili učinak od dve pobede, pet remija i pet poraza, uz gol količnik od petnaest postignutih i dvadeset jednog gola.

Na poslednjih pet odigranih utakmica su došli do dve pobede i dva remija, dok su na jednom meču pretrpeli poraz, i moramo pomenuti da su u pretprošlom kolu uspeli da naprave senzaciju savladavši favorizovanu Atalantu sa 2:1. Karakteriše ih veoma čvrsta igra sa mnogo faulova, a šanse za postizanje golova ugalvnom traže iz kontri, ali će to u večerašnjem duelu biti veoma težak zadatak obzirom da im u goste dolazi ekipa koja je do sada primila najmanji broj golova u ligi.

Napoli

Napoli je uoči ovog meča na trećoj poziciji na tabeli sa pedeset tri osvojena boda, i ima zaostatak od tri boda u odnosu na vodeći Milan. Na dvadeset pet odigranih mečeva su ostvarili šesnaest pobeda, pet remija i četiri poraza, uz gol količnik od četvrdeset šest postignuith i samo sedamnaest primljenih golova, i ekipa Napoli-a je po broju primljenih golova trenutno najuspešnija u ligi.

Igraju odlično u gostima, što najbolje potvrđuje podatak da su na dvanaest mečeva zabeležili osam pobeda, tri remija i samo jedan poraz, uz dvadest tri postignuta i samo osam primljenih golova. Što se tiče trenutne forme, na poslednjih pet utakmica u ligi su osvojili trinaest bodova, uz deset postignutih i samo dva primljena gola.

U prošlom kolu su sa direktnim kandidatom u borbi za titulu ( Inter ) odigrali 1:1, i time pokazali da kvalitet da ove sezone ipak možda mogu do titule prvaka. Igraju veoma brz i ofanzivan fudbal sa dosta šansi po meču, tako da će odbrana Cagliari-a imati veoma težak zadatak večeras.

Samo pobeda ih ostvalja u šampionskoj trci, tako da ne sumnjamo da će igrači Napoli-a imati dovoljno motiva da ovaj meč odigraju na potrebnom nivou.

H2H

03.01.21 SA Cagliari – Napoli 1 : 4

16.02.20 SA Cagliari – Napoli 0 : 1

16.12.18 SA Cagliari – Napoli 0 : 1

26.02.18 SA Cagliari – Napoli 0 : 5

11.12.16 SA Cagliari – Napoli 0 : 5

Napoli je uspeo da ostvari sve pobede na prethodnih pet mečeva u ligi protiv Caglia-a na stadionu Sardegna Arena. Caglairi je na tim mečevima uspeo da dođe do samo jednog gola.

Povrede i izostanci

Cagliari: Lovato, Rog, Strootman, Walukiewicz, Valencia and Nandez.

Napoli: Lobotka, Lozano, Politano, Tuanzebe and Anguissa.

Prognoza meča Cagliari – Napoli

Večeras nas očekuje duel između dve ekipe od kojih se jedna bori za opstanak, dok je druga u trci za osvajanje titule, tako da smo sigurni da će ovo biti više nego interesantan meč. Napoli je kvalitetniji u gotovo svakom segmentu igre, pa smo malo iznenađeni zašto su kladionice na njihovu pobedu dale koeficijent 1,60.

Ekipa iz Napulja je pre četiri dana u Ligi Evrope odigrala 1:1 protiv Barcelone, a već u četvrtak ih očekuje revanš duel, ali smo mišljenja da trener Spalleti neće previse kalkulisati sa odmaranjem igrača za predstoječi revanš sa Barcelonom, već da će na teren izvesti najjači mogući tim i pokušati da zabeleći pobedu koja bi njegovu ekipu popela na prvo mesto na tabeli.

Napoli je na poslednjih dvanaest duela protiv Cagliari-a uspeo da upiše deset pobeda, a uzimajući u obzir važnost ovog meča, verujemo da će biti dovoljno motivisani da iskoriste kikseve Inter-a i Milan-a u ovom kolu, i pobedom preuzmu lidesrsku poziciju na tabeli. Zbog velike razlike u kvalitetu, svaki drugi ishod sem pobede Napoli-a će predstvaljati zaista veliku senzaciju.

Predlog:  Napoli

Kvota: 1.65

Kladionica: Meridianbet

 Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

Author Dusan