Casper Ruud vs.Marin Čilić: Tipovi, savjeti i kvote 03.06.2022.

Dusan
2 lipnja, 2022
595 Views
Casper Ruud vs. Marin Čilić

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Polufinalni dvoboji na ovogodišnjem Roland Garrosu u muškom dijelu ždrijeba na programu su u petak, a u jednom od njih sastat će se Casper Ruud i Marin Čilić.

Bit će ovo okršaj stare i nove generacije tenisača, pa ostaje za vidjeti hoće li na zemljanoj podlozi u Parizu prevladati mladost ili iskustvo.

Casper Ruud

O potencijalu ovog norveškog tenisača pisali smo nekoliko puta tijekom Roland Garrosa. Ove sezone igra sjajno na zemlji, osvojio je turnir u Ženevi, a na Mastersu u Rimu stigao je do polufinala. Casper Ruud je ove sezone odigrao 25 ​​mečeva na šljaci i pobjedio na 20.

Norvežanin je na French Openu krenuo sporije, ali je najbolje rezultate pokazao u četvrtom kolu i četvrtfinalu, odnosno kada mu je bilo najvažnije. Prvo je svladao velikog Poljaka Huberta Hurkacza 3:1, a potom je identičnim rezultatom u osmini bio bolji od supertalentiranog Danca Holgera Runea identičnim rezultatom.

Ruud je u posljednja dva meča pokazao visoku razinu koncentracije i pribranosti. Servira sigurno, dok snažno i precizno udara loptu s osnovne linije. U skandinavskom derbiju imao je izvrstan postotak osvojenih poena na svoj prvi servis, što mu je uglavnom utrlo put do prvog polufinala na Grand Slamu.

Marin Čilić

U maratonskom okršaju u četvrtfinalu Marin Čilić je svladao Andreya Rubleva nakon pet setova i taj brejka u odlučujućem. Hrvatski tenisač je nastavio igrati fantastično i plasirao se u svoje prvo polufinale Roland Garrosa u karijeri.

Čilić je tako postao tek peti aktivni tenisač koji se plasirao u polufinale svakog od četiri Grand Slama, što je zaista rijedak uspjeh i zaslužuje svaku pohvalu. Velika je želja da da sve od sebe, jer je ovo vjerojatno jedan od posljednjih turnira na kojem Marin može ostvariti značajan rezultat budući da je već u kasnim igračkim godinama (u rujnu će napuniti 34).

Hrvat je sjajno i precizno servirao u četvrtfinalu, posebno u zadnjem setu i taj brejku. Dopustio je protivniku samo jednu brejk loptu koju je rutinski neutralizirao. Njegov glavni adut svakako je forhend koji ga je fantastično poslužio, a koliko je ovaj udarac Marinovo moćno oružje najbolje govori podatak da je na ovaj način osvojio 82 poena u meču.

Prijedlog za tipovanje

Casper Ruud i Marin Čilić do sada su odigrali dva duela. Norvežanin je pobijedio oba puta – u Torontu 2021. s 2:1 i u Rimu 2020. s 2:0. Ali ovaj dvoboj bit će potpuno drugačiji.

Hrvatski tenisač ima više Grand Slam iskustva od Norvežanina, a i bit će ovo meč u pet setova. Očekujemo maratonski okršaj s puno osvojenih gemova na sopstveni servis. Obojica su pokazali da su sigurni serveri i vjerujemo da će to pokazati još jednom u polufinalu.

Stoga je naš prijedlog za klađenje over na margini od 38,5 gemova u 22betu.

Prijedlog za tipovanje: 38.5 over

Tečaj: 1.9

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan