Ceara – Fortaleza: Analiza utakmice

MilosNS
9 lipnja, 2021
594 Views

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, ponuda je prilično slaba, ali je nama zapala za oko utakmica koja se igra u okviru uzvratnih utakmica Brazilskog Kupa, gde se sastaju ekipe Ceara i Fortaleza.

Ceara

Prvoligaška ekipa Ceare polovično je startovala u šampionatu, pošto imaju jednu pobedu (Gremio 3-2) i jedan poraz (Santos 1-3), a takođe forma im je prilično klimava u poslednje vreme. Ipak, imajući u vidu da je Fortaleza gostujuća ekipa; bilo bi normalno da su domaćini favoriti na ovom meču. Ali situacija sa povredama i suspenzija je takva da za Cearu neće nastupati čak osam igrača.

Fortaleza

Fortaleza se trenutno nalazi na čelu Serie A, iako su odigrana tek dva kola.  Oni su odigrali odlično i već su skinuli dva skalpa mnogo poznatijim ekipama od njih. Prvo su na gostovanju dobili Atletico MG 2-1, što je prilično teško, a onda su vikend na svom terenu razmontirali ekipu Internacionala sa rezultatom 5-1.

Očekivani sastavi

Već smo napisali da Cerai fali 8 igrača, dok za Fortalezu ne mogu da nastupe 3.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, ali bitno je napomenuti da Fortaleza nije izgubila na poslednja četiri susreta.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Fortaleza DNB (da Fortaleza ne izgubi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.96 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.