Confianca – Vila Nova: Analiza utakmice

MilosNS
22 lipnja, 2021
485 Views
Confianca vs Vila Nova

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru Brazilske Serie B, gde se na stadionu Estadual Lourival Baptista u Sergipeu sastaju domaća Confianca i Vila Nova.

Confianca

Imajući u vidu da se obe ekipe nalaze u donjem delu tabele, svakako možemo da kažemo da je Confianca jedna od zabavnijih ekipa dosadašnjeg dela šampionata, pošto su na dosadašnjih pet susreta u proseku igrali utakmice se 3.40 golova. Naravno, mnogo su više primali golova, ali na svakoj utakmici koju su izgubili postigli su bar po pogodak. Jasno je da njihov trener Rodrigo Santana forsira napadački fudbal.

Vila Nova

Sa druge strane Vila Nova već godinama kuburi kako sa finansijama, tako i sa rezultatima, te su u jednom momentu bili čak na pragu Serie D, ali su nekako uspeli da se konsoliduju i da se ponovo vrate u drugu ligu. Međutim, sezona je za njih ekstremno loše počela, pošto imaju samo četiri boda nakon pet susreta, odnosno uspeli su da pobede jedino CSA na svom terenu 1-0, dok su igrali nerešeno sa Avaiem 1-1. Nekako ne ulivaju poverenje na terenu i svakako ih čeka teška sezona.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, te se može očekivati da su gotovo najjače igrače na terenu sutra.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo dva puta do sada i Confianca je jednu utakmicu dobila, a jednom je bilo nerešeno.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više golova na ovom susretu), koja opklada se plaća solidnom 1.68 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.