Intro

Copenhagen – AGF: Analiza utakmice

kobenhavn vs agf

Ponedeljak je neverovatno slaba što se tiče ponude u svim sportovima, te nam je prilično teško bilo da odaberemo utakmicu koja je dovoljno dobra i koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru redovnog kola Danskog šampionata, gde se sastaju domaća ekipa Copenhagen i gosti ekipa AGF.

Copenhagen

Domaća ekipa se trenutno nalazi na trećoj poziciji Championship grupe i upravo je ekipa AGF ta koja im diše za vratom. Realno Copenhagen ne može da ide gore, ali mora do kraja sezone da brani svoju treću poziciju. Na domaćem terenu u ovoj grupi imaju jednu pobedu i jednu nerešenu, a ono što je specifično za njih je da su vrlo efikasni i da na njihovim utakmicama pada dosta golova.

AGF

Njihovi protivnici, ekipa AGF se nalazi na četvrtoj poziciji i oni iako nisu super efikasna ekipa, vrlo često znaju da odigraju na veći broj poena. Na gostovanjima u okviru ove grupe imaju do sada jednu nerešenu i jedan poraz bez i jedne pobede, a obe utakmice su bile prilično efikasne.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, ali u poslednjih sedam susreta na četiri je viđeno tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti utakmica sa puno golova, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti