Corinthians vs. Santos: Tipovi, savjeti i kvote 23.06.2022.

Dusan
22 lipnja, 2022
395 Views
Corinthians vs. Santos

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

U noći između srede i četvrtka su na programu mečevi osmine finala Brazilskog Kupa u fudbalu, a najviše pažnje nam je privukao meč koji će odigrati ekipe Corinthians-a i Santos-a.

Corinthians

Corinthians je ovosezonsko takmičenje u Kupu započeo tek u 1/16 finala, i nakon dva odigrana meča je uspeo da eliminiše ekipu Portugesa-e RJ. U prvoj utakmici je bilo 1:1, a onda su u revanšu fudbaleri Corinthians-a još jednom pokazali da je za njih domaći teren zaista velika prednost, i u tom meču su bili uspešniji rezultatom 2:0.

Kada je u pitanju učinak u domaćem šampionatu, moramo reći da je ekipa Corinthians-a u dosadašnjem delu takmičenja ostavila zaista sjajan utisak. Nakon trinaest odigranih utakmica su uspeli da osvoje dvadeset pet bodova, i u ovom trenutku imaju zaostatak od samo tri boda u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.

Kao što smo već rekli, na domaćem terenu igraju veoma dobro, što najbolje pokazuje podatak da su na šest odigranih utakmica upisali četiri pobede i dva remija, uz sjajnu gol razliku od devet postignutih i samo dva primljena gola.

Ne sumnjamo da će i ovog puta pred svojim navijačima odigrati maksimalno koncentrisano, i da će već u u prvom meču pokušati da „završe posao“.

Santos

Gostujući tim je u Kupu morao da „eliminiše“ tri prepreke kako bi „zakazao duel“ sa ekipom Corinthians-a, i bez ikakve sumnje će u duelu sa favorizovanim protivnikom imati najteži zadatak do sada.

Najpre su savladali Salguireo sa 3:0, a onda su bili uspešniji od ekipe Fluminense-PI rezultatom 3:1, da bi u duelu sa Coritiba-om uspeli da obezbede plasman u osminu finala tek u revanš meču.

U prvoj utakmici su u gostima poraženi sa 1:0, a onda su petnaest dana kasnije na domaćem terenu slavili rezultatom 3:0. U domaćem šampionatu zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa osamnaest osvojenih bodova, ali ne možemo reći da se nalaze u dobroj formi, obzirom da je četiri od njihovih pet poslednjih mečeva završeno nerešenim rezultatom.

Ove sezone se ne snalaze baš najbolje na gostujućim terenima, što najbolje pokazuje podatak da su na šest utakmica u Serie A zabeležili jednu pobedu, tri remija i dva poraza, a sa takvim prosečnim učinkom je jako teško očekivati neki konkretniji uspeh.

H2H

03.02.22 CAM Corinthians – Santos 1:2

21.11.21 SA Corinthians – Santos 2:0

08.08.21 SA Santos – Corinthians 0:0

26.04.21 CAM Santos – Corinthians 0:2

17.02.21 SA Santos – Corinthians 1:0

Povrede i izostanci

Corinthians: Roni, Junior Moraes, Maycon, Joao Victor, Paulinho, Luan i Ruan.

Santos: Maicon, Madson i Kevin Malthus.

Corinthians vs. Santos Prognoza i Tip

Očekuje nas duel dve ekipe veoma sličnog kvaliteta, ali moramo reći da je Corinthians trenutno u puno boljoj formi, a kada na to dodamo i činjenicu da kod kuće igra zaista sjajno, potpuno je jasno zašto kladionice daju epitet favorita domaćem timu.

Santos ove sezone ima dosta poteškoća na gostujućim terenima, i veliki broj njihovih mečeva u gostima je završen nerešenim rezultatom, tako da je sasvim realno za očekivati da će i ovog puta najveću pažnju usmeriti da odbranu spostvenog gola, i da će pokušati da ostvare povoljan rezultat pred revanš meč.

Corinthians ove sezone veoma retko prima golove kod kuće, dok Santos ima problema sa realizacijom na gostujućim terenima, tako da je po našem mišljenju veoma izgledno da će ovo biti utakmica sa malim brojem golova, i da bi nerešen rezultat nekako bio “najpravedniji” u ovom momentu.

23.06.2022 02:30

TIP: Bet Builder

Over 0 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined
Under 4 Goals in the 1st Half for Both Teams Combined
Under 4 Goals in the 2nd Half for Both Teams Combined

Kvota: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan