CRB – Ponte Preta: Analiza utakmice

Milos
31 srpnja, 2021
513 Views
ponte preta vs crb

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola druge Brazilske lige, gde se sastaju ekipe CRB i Ponte Preta.

CRB

Domaća ekipa spada u najefikasnije ekipe koje igraju u drugoj ligi, pošto su do sada postigli 21, ali i primili 20 pogodaka. Nalaze se na petoj poziciji sa sedam pobeda, tri nerešene i četiri poraza i slobodno možemo reći da će se do kraja sezone boriti za promociju, pošto prve četiri ekipe dobijaju šansu za prelazak u viši rang.

Ponte Preta

Gosti sa druge strane se nalaze na samom dnu tabele, odnosno na pretposlednjoj poziciji i ostvarili su samo dve pobede, šest nerešenih i šest poraza. Gol razlika je slaba, pošto su postigli samo 6, a primili 13 pogodaka, međutim u poslednje četiri utakmice čak tri puta su postizali dva ili više pogodaka po meču.

Očekivani sastavi

Nema previše problema za trenere obe ekipe pred ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta jedna protiv druge, i rezultati su mešoviti.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je biti ili ne biti, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 2.02 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos