Cruzeiro – Vila Nova: Analiza utakmice

Dusan
1 studenoga, 2021
541 Views
Cruzeiro – Vila Nova

Danas se odlučujemo za jednu interesantnu utakmicu druge Brazilske Lige, gde se sastaju ekipe Cruzeiro i Vila Nova. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u utakmici koja im je bitna smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Cruzeiro

Domaća ekipa, popularna Raposa već nekoliko godina tavori finansijski ali i rezultatski u drugoj ligi Brazila, a i ove sezone nije ništa drugačije. Trenutno se nalaze na 14-toj poziciji i samo nekoliko loših rezultata bi mogli da ih gurnu u zonu ispadanja, što bi bila velika sramota za ovako poznat Brazilski klub. Na domaćem terenu ove sezone imaju 4-8-4 rekord, sa 21 postignutim i 23 primljena gola. Na poslednje dve utakmice nisu uspeli da osvoje ni bod pošto su izgubili od ekipa Avai i Remo.

Vila Nova

Sa druge strane gostujuća ekipa se nalazi na 10-toj poziciji sa 10-12-10 rekordom i 27 postignutih i 27 primljenih golova. Na gostovanjima ove sezone imaju 5-4-7 rekord, što je vrlo interesantno imajući u vidu da igraju vrlo defanzivno. Naime, Vila Nova je ekipa koja u proseku igra utakmice sa 1.80 golova, što je izrazito nisku, čak i za Brazilsku drugu ligu.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom u istoriji, ove sezone, kada su remizirali 0-0 na stadionu Vila Nove.

Predlozi za tipovanje

Nema mnogo filozofije ovde, gledajući kako ove ekipe igraju. Mislimo da je linija postavljena prilično nisko pa je naš predlog da se odigra Under 2 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva pogotka na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.86 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan