Crvena zvezda vs Baskonia: Tipovi, savjeti i kvote – 03.03.2022.

Dusan
3 ožujka, 2022
582 Views
Crvena zvezda vs Baskonia

Crvena zvezda

Za beogradske crveno-bijele ovo će biti druga od četiri uzastopne euroligaške utakmice u njihovoj dvorani “Aleksandar Nikolić”. U prvom susretu, odigranom u nedjelju, pobijedili su Fenerbahce rezultatom 74:69, a srpski tim je u uzbudljivoj završnici svladao rivala iz Turske.

Bila je to jedna od rijetkih utakmica koju su košarkaši Crvene zvezde dobili u izjednačenom finišu. Momčad Dejana Radonjića izgubila je ove sezone ko zna koliko utakmica u posljednjim minutama, a gostovanja kod Asvela, Panathinaikosa, Anadolu Efesa te okršaji sa Zenitom i Barcelonom u Beogradu samo su neki od te kategorije.

No, iako nakon 25 utakmica ima omjer pobjeda i poraza 10-15, zbog novonastale situacije s ruskim klubovima i suspenzije CSKA, Zenita i Unicsa, Crvena zvezda i dalje ima šanse izboriti plasman u Top 8 fazu, pa će crveno-bijeli biti motivirani iskoristiti povoljan raspored i na kraju ligaškog dijela se uključiti u borbu za jedno od mjesta u doigravanju.

Stručni stožer srpskog kluba prije ove utakmice nema problema s ozlijeđenim igračima. Pod upitnikom je samo Maik Zirbes, ali njemački košarkaš ove sezone ne spada u skupinu važnih igrača za Crvenu zvezdu.

Baskonia

Momčad iz Baskije može se okarakterizirati kao jedno od najvećih razočaranja ove sezone. Puno se očekivalo od njih na početku sezone, ali nisu opravdali niti dio tih očekivanja. Baskonia je na pretposljednjem mjestu sa samo 7 pobjeda, uz čak 18 poraza, pa ni u ovoj neočekivano “skraćenoj” Euroligi ne mogu do jednog od osam mjesta.

Košarkaši Baskonie ovog su tjedna već odigrali jednu euroligašku utakmicu, gostovali izraelskom Maccabiu i izgubili 93:94. U ovom susretu viđeni su brojni rezultatski preokreti, a španjolska momčad je početkom posljednje četvrtine imala sedam koševa viška, ali nije uspjela sačuvati suficit.

Upitno je koliko će se momčad Nevena Spahije moći odmoriti i regenerirati za utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer dolazi tek dva kasnije, a najbolji igrači poput Baldwina i Giedraitisa igrali su preko 35 minuta u Tel Avivu.

Raniji susreti

Baskonia je u prvom ovosezonskom okršaju “demolirala” Crvenu zvezdu s 93:74. No, ta utakmica je odigrana u potpuno drugačijim okolnostima od sadašnjih, jer je to bio debi Nevena Spahije na klupi Baska. Od tada je forma predstavnika ACB lige u stalnom padu.

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da će igrači Crvene zvezde u ovaj susret ući daleko motiviraniji od gostiju. Crveno-bijeli su zagrijali nadu za plasman u Top 8, odmorniji su, a žele se revanširati suparnicima za poraz u prvom dijelu sezone, dok Baskonia u Beograd dolazi bez imperativa pobjede. Uz to, ne isključujemo ni opciju da trener Spahija rasporedi minutažu i sačuva svježinu glavnih igrača za teško gostovanje Real Madridu u ACB ligi ovog vikenda.

Dakle, naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice je hendikep pobjeda Crvene zvezde na margini od -4,5 poena u bet365.

Prijedlog za tipovanje: Crvena zvezda -4.5

Tečaj: 1.95

Kladionica: bet365

Bet365 kladionica nudi najbolji povrat novca za predloženu opciju. Provjerite i njihov BONUS DOBRODOŠLICE za sve nove članove našeg portala koji možete ostvariti prvim depozitom nakon registracije.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan