Crvena zvezda vs. Radnički Niš: Tipovi, savjeti i kvote 10.07.2022.

Dusan
10 srpnja, 2022
546 Views
Crvena Zvezda vs. Radnički Niš

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Crvena zvezda u nedjelju počinje obranu naslova, a prvi protivnik ove sezone bit će joj ekipa Radničkog iz Niša. Utakmica je na rasporedu u 20 sati.

Crvena zvezda

Beograđani su posljednjih nekoliko sezona uvjerljivo najbolji u Srbiji. Prošle sezone uspjeli su osvojiti novi trofej unatoč činjenici da su praktički do samog kraja prvenstva zaostajali za Partizanom.

I lani smo mogli vidjeti da Zvezda ima vrlo respektabilnu obranu. U 37 utakmica primili su samo 19 golova, što najbolje potvrđuje njihovu obrambenu kvalitetu. S druge strane, mogu se pohvaliti da su prošle sezone bili najefikasnija momčad lige sa 95 postignutih golova.

No, u prvom kolu prošle sezone doživjeli su neočekivani neuspjeh protiv Vojvodine na domaćem terenu, a kako vjerujemo da ovoga puta neće htjeti u natjecanje krenuti s minusom u odnosu na Partizan, vjerujemo da će pristupiti ovoj utakmici najozbiljnije moguće.

Očekujemo da će domaći imati apsolutnu kontrolu na terenu tijekom cijele utakmice.

Radnički Niš

Radnički je prije nekoliko godina bio viceprvak, ali je ubrzo “pao”. Već nekoliko sezona ne uspijevaju ostvariti značajniji rezultat. Ipak, prošlu sezonu završili su na četvrtom mjestu, te su uspjeli izboriti sudjelovanje u kvalifikacijama Lige konferencija.

Prošle sezone bili su jedna od momčadi s najvećim brojem remija, čak 15. To nam govori da nisu imali dovoljno napadačkog potencijala, što možda najbolje pokazuje podatak da su u 37 utakmica zabili samo 40 golova.

S obzirom da se tijekom ljetne pauze nisu adekvatno pojačali, mišljenja smo da nas i ove sezone očekuje veliki broj utakmica ovog kluba s manje golova.

Najavljeno je da će nekoliko igrača Radničkog propustiti ovaj susret, pa očekujemo puno defanzivniji pristup momčadi iz Niša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis)

H2H

Posljednji put je Crvena zvezda kiksnula kod kuće protiv Radničkog prije više od osam godina.

Povrede i suspenzije

Domaći tim je kompletan, dok će Radnički biti bez nekoliko igrača.

Crvena zvezda vs. Radnicki Niš Prijedlozi za klađenje

Pobjednik ovosezonskog naslova izborit će plasman u grupnu fazu Lige prvaka, tako da nas čeka uzbudljiva sezona.

Iz tog razloga vjerujemo da će domaća momčad htjeti što više smanjiti broj neuspjeha, tim više što je najveći rival Partizan slavio u prvom kolu, a posebno kako bi se izbjegla situacija iz prošle sezone kada je Zvezda doslovno “ganjala” Partizan do kraja natjecanja.

Domaćin je puno kvalitetniji, a očekujemo da će to i pokazati na terenu. Gostujuća ekipa je prošle sezone imala dosta golgeterskih problema, a očekujemo da će se taj trend nastaviti i ove sezone.

10.07.2022 20:00

Prijedlog za klađenje: BET BUILDER

Over 1 goals in the match

Over 1 corner in the 1st half

Over 1 corner in the 2nd half

Under 1 goals in the 1st half for Radnički

Under 1 goals in the 2nd half for Radnički

Tečaj: 1.95

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan