Crystal Palace vs Arsenal: Tipovi, savjeti i kvote – 04.04.2022.

Dusan
4 travnja, 2022
563 Views
Crystal Palace vs Arsenal

U posljednjoj utakmici 31. kola engleske Premier lige nogometaši Crystal Palacea dočekuju Arsenal na svom “Selhurst Parku”. Početak utakmice na rasporedu je u ponedjeljak u 21 sat.

Crystal Palace

Popularni “Orlovi” nisu poraženi u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima. U tom periodu upisali su dvije pobjede i remi u Engleskom prvenstvu, dok su u FA kupu uspješno preskočili prepreke u osmini finala i četvrtfinalu, svladavši Stoke i Everton.

Trenutno zauzimaju 12. mjesto na tablici Premier lige s 34 boda i imaju 12 više od Watforda koji je prvi ispod crte. Niz dobrih rezultata maknuo ih je iz donjeg dijela tablice pa mirno čekaju kraj sezone. Nastave li s čvrstim partijama, opstanak u elitnom društvu uopće im neće biti ugrožen.

Izbornik Patrick Vieira u svom rosteru ima četiri upitna igrača uoči dvoboja s Arsenalom. Wilfried Zaha, Michael Olise, James McArthur i Nathan Ferguson – sva četvorica su neizvjesna za ovaj meč i njihovo stanje će se provjeriti neposredno prije početka utakmice, a potom će stručni stožer odlučiti hoće li netko od njih krenuti.

Arsenal

Nogometaši Arsenala pravi su hit drugog dijela sezone i izabranici Mikela Artete iz kola u kolo igraju zaista fenomenalno. U posljednjih sedam utakmica upisali su šest trijumfa i samo jedan neuspjeh od Liverpoola (0:2), pa su trenutno na diobi četvrtog i petog mjesta s momčadi Tottenhama.

Obje su momčadi osvojile po 54 boda, ali Arsenal ima dvije utakmice manje, pa bi u slučaju pobjede nad Crystal Palaceom prestigao gradskog rivala.

“Tobžijama” ide u prilog i činjenica da je Chelsea u ovom kolu poražen od Brentforda (1:4), te da londonski “Plavi” imaju samo pet bodova više od Arsenala, uz utakmicu više, a tek im predstoje odigrati drugi ovosezonski dvoboj jedno s drugim.

Stručni stožer Arsenala prije gostovanja kod “Orlova” ima dva upitna igrača. Vratar Aaron Ramsdale najvjerojatnije će propustiti utakmicu zbog ozljede prsa, dok je Takehiro Tomiyasu upitan zbog problema s listom noge. U slučaju njihovog izostanka, Bernd Leno će braniti, dok će Portugalac Cedric igrati blizu desne aut linije.

Očekivani sastavi

Crystal Palace (4-3-3): Guaita; Mitchell, Guehi, Andersen, Clyne; Schlupp, Kouyate, Gallagher; Edouard, Mateta, Ayew

Arsenal (4-2-3-1): Leno; Tierney, Gabriel, White, Cedric; Xhaka, Partey; Martinelli, Odegaard, Saka; Lacazette

Prijedlog za tipovanje

Iako je Crystal Palace u posljednje vrijeme u odličnoj formi, mišljenja smo da je Arsenal bliži trijumfu. Artetina momčad u ovaj susret ulazi s imperativom pobjede jer će u slučaju pozitivnog rezultata biti još bliže plasmanu u Ligu prvaka sljedeće sezone, što je primarni cilj ekipe.

Stoga je pobjeda gostiju naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice.

Prijedlog za tipovanje: Arsenal

Tečaj: 2.11

Kladionica: Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Dusan