CSKA vs Lokomotiv: Tipovi, savjeti i kvote – 05.05.2022.

Dusan
4 svibnja, 2022
497 Views
CSKA vs Lokomotiv

Nakon izbacivanja iz europskih natjecanja, trofej u VTB ligi je jedino za šta se CSKA i Lokomotiv mogu boriti ove sezone.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

CSKA

Ambicija CSKA je bila da se ove sezone bore za titulu u Euroligi, međutim svi ruski klubovi su izbačeni iz europskih natjecanja, tako da im je preostalo da odigraju završnicu sezone u VTB ligi. Budućnost kluba je neizvjesna jer ruski klubovi sigurno neće igrati Euroligu ni naredne sezone, tako da je ovo kraj ere koju je predvodio glavni trener Dimitris Itoudis.

U medijima se može pročitati da bi on mogao da preuzme Fenerbahče naredne sezone, ali nema dileme da će probati da se oprosti od CSKA osvajanjem trofeja u VTB ligi.

Neki igrači poput Daniela Hacketta, Toka Shengelije, Mariusa Grigonisa i Iffe Lundberga su napustili klub kada su počeli sukobi u Ukrajini, ali su tu i dalje Nikola Milutinov, Will Clyburn i Allerik Freeman, a naknadno su potpisani Casper Ware i Jonas Jerebko.

Tu je i nekoliko kvalitetnih ruskih igrača: Aleksey Shved, Nikita Kurbanov, Semyon Antonov i Vladimir Ivlev, tako da je CSKA prvi favorit da osvoji VTB ligu.

Lokomotiv

Baš kao i kod CSKA, Lokomotiv je takođe ostao bez dosta stranih igrača sa početkom rata u Ukrajini. Darius Thompson, Alan Williams i Greg Whittington su otišli iz kluba, a ostali su od stranaca samo Ivan Paunić, Errick McCollum, Jaylen Barford i Johnathan Motley.

Baš kao što je slučaj sa svim ruskim klubovima, svi jedva čekaju završetak ove sezone kako bi mogli da vide šta i kako dalje u budućnosti jer neće moći da igraju europska natjecanja, a samo tako su mogli da dovode kvalitetne strance koji su pravili razliku u njihovu korist na terenu.

Lokomotiv je do izbacivanja iz Eurocupa igrao dosta dobro i imala je šansu za dobar rezultat u Europi, međutim sve to je izbrisano. Protiv CSKA će biti autsajderi u ovom polufinalu VTB lige, ali sigurno će probati da budu što bolji protivnik i da možda naprave neko iznenađenje.

Odlascima stranih igrača, CSKA je više izgubio od Lokomotiva,  tako da će možda baš u tom podatku gosti tražiti svoju šansu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Tri puta su ove sezone igrali CSKA i Lokomotiv jedni protiv drugih i sva tri puta je pobijedio CSKA dvoznamenkastom razlikom. Naravno, ti dueli su odigrani u dosta drugačijim sastavima, pa nisu toliko relevantni za ovu polufinalnu seriju. Lokomotiv je posljednji put pobijedio u Moskvi protiv CSKA u siječnju 2018. godine.

Očekivani sastavi

Od igrača koji su ostali u klubovima nakon rata u Ukrajini, svi su dostupni za oba tima.

Prijedlog za klađenje

Tip: Lokomotiv +11
Kvota: 1.78
Kladionica: 22bet

Lokomotiv i dalje ima solidan kvalitet u McCollumu, Barfordu i Motleyu, dok su domaći igrači imali ulogu i u Eurocupu ove sezone, tako da Lokomotiv sigurno može da odigra kvalitetan meč protiv CSKA. Sigurno je da niti jedna ekipa neće biti naročito motivirana nakon svih dešavanja, a to uvijek pogoduje autsajderu.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan