Dallas Mavericks – LA Clippers: Analiza utakmice

MilosNS
27 svibnja, 2021
430 Views
dallas vs clippers

Polako opada broj utakmica koje su u ponudi na dnevnom nivou i ovaj petak je baš bilo teško pronaći jednu pravu utakmicu. U toku su play off susreti u većini liga koje su nama u fokusu, te smo danas uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru play offa NBA Lige, gde se u trećoj utakmici serije sastaju ekipe Mavericksa i Clippersa.

Dallas Mavericks

Da je neko pitao ekipu Dallasa koji rezultat priželjkuju nakon dva gostovanja u LA-u sasvim sigurno bi svi potpisali da uzmu jednu pobedu. Međutim, oni su napravili dva brejka i vrlo su blizu toga da izbace ekipu Clippersa, pošto u istoriji NBA ekipe koje su povele sa 2-0 u seriji su dobijale istu u 93.7% slučajeva.

LA Clippers

Nije najgore na svetu izgubiti dva meča na domaćem terenu, ali ono što je posebno zabrinjavajuće kod ekipe Clippers je činjenica da oni igraju izrazito loše ovu seriju, a najbolji igrač ekipe Kawhi Leonard jedini u napadu pokušava da napravi razliku, međutim saigrači ga ne prate.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel, iako je nekoliko igrača pod upitnikom.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta a ove sezone čak pet susreta i Dallas je dobio 4 od 5 utakmica.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za total, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti u korist ekipe Dallasa, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Dallas Mavericks +2 HC (da domaća ekipa ne izgubi sa više od dva razlike), koja opklada se plaća odličnom 1.84 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.