Danska vs. Hrvatska: Tipovi, savjeti i kvote -10.06.2022.

Dusan
10 lipnja, 2022
521 Views
Danska vs. Hrvatska

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Nalazimo se već na polovini takmičenja grupne faze u Ligi Nacija, a Liga A nam večeras donosi veoma interesantan duel, u kojem će lider grupe Danske kod kuće dočekati Hrvatsku.

Danska

Ne bismo bili iskreni kada bismo rekli da smo očekivali da će Danci u grupi sa Hrvatskom i Francuskom nakon prva dva kola biti na prvom mestu na tabeli, ali kako kažu – „lopta je okrugla“.

U prvom meču su veoma borbeni Danci uspeli da prirede pravu senzaciju, obzirom da su na „Stade de Drance“ anulirali deficit od jednog gola i napravili potpuni rezultatski preokret, pa je tako da kraju na sefaforu stojalo 1:2 u korist Danaca.

Taj trijumf im je bez ikakve sumnje dao dodatni „vetar u leđa“, pa su odmah zatim ponovo u gostima došli do pobede, ovog puta protiv Austrije. Zanimljivo je to da su na oba meča u poslednjih petnaest minuta odigrali sa neverovatno mnogo energije, koja se na kraju ispaltila, i oba puta su došli to trijumfa u polsednjim minutima utakmice.

Danci se nalaze u veoma dobrom ritmu, tako od je realno za očekivati da ništa u svojoj igri neće menjati, i da će već večeras probati da naprave veliki korak napred ka plasmanu u narednu fazu takmičenja.

Hrvatska

Hrvatska je pred početak druge po redu Lige Nacija bila odmah iza Francuske po prognozama za osvajanje prvog mesta u grupi, ali su prva dva meča pokazala da su te prognoze bile previše optimistične.

Hladan tuš su doživeli već u premijernom meču, obzirom da su Austrijanci pred 18000 ljudi u Osijeku odneli bodove slavivši sa ubedljivih 3:0. Samo tri dana kasnije je Francuska gostovala u Splitu, i na tom meču smo mogli da vidimo dva lica Hrvatske reprezentacije.

Nakon veoma slabog prvog poluvremena, gol koji je postigao Rabiot u 51-om minutu kao da je pokrenuo igrače domaćeg tima, koji su odjednom okrenuli momentum meča, i ta borbenost je urodila plodom u vidu gola Kramarića sa penala u 83-em minutu utakmice.

Ne bi bilo pošteno reći da se očekivalo da će Hrvatska biti u stanju da nadigra i porazi favorizovanu Francusku, ali smo mišljenja da je ovaj bod mnogo značio za samopouzdanje izabranika trenera Dalića, i da je ostavio nadu da se večeras celokupna situacija u grupi može preokrenuti.

Za to će biti potrebna sva tri boda sa gostovanja u Copenhagenu, tako da je pravo vreme da vidimu ultra ofanzivnu Hrvatsku.

H2H

Poslednji međusobni meč su ove dve reprezentacije odigrale na Svetskom prvenstvu u Rusiji, kada je Hrvatska u osmini finala nakon jedanaesteraca bila uspešnija.

Povrede i izostanci

Danska: Dolberg.

Hrvatska: Gvardiol i Perišić.

Očekivani sastavi

Danska:
Schmeichel – Anderson, Vestergaard, Nelsson – Kristensen, Hojbjerg, Delaney, Maehle – Damsgaard – Braithwaite i Cornelius.

Hrvatska:
Livakovic – Vrsaljko, Caleta-Car, Pongracic, Sosa – Modric, Brozovic, Kovacic – Majer, Kramaric i Brekalo.

Danska vs. Hrvatska Prognoza i Tip

Sve je u ovom trenutku na strain Danaca – momentum, forma, samopozdanje, a kako još igraju kod kuće, potpuno je opravdano zašto im kladionice daju značajno veće šanse za pobedu. E sada ide ono ali.

Ako smo nešto mogli naučiti ovih godina od Hrvatske reprezentacije, to je da ih ne treba nikada prerano otpisivati, niti potceniti. Mišljenja smo da su Danci trenutno na svome maksimumu, dok za gostujući tim ima još dosta prostora za podizanje forme i kvaliteta igre, tako da verujemo da će ekipa trenera Dalića “pokazati” zube i uspeti da ode neporažena iz Copnehagena.

Obe ekipe raspolažu dovoljnim ofanzivnim potencijalom za postizanje po najmanje jednog gola, tako da će glavni deo naše opklade za ovaj meč biti vezan upravo za golgeterski učinak.

10.06.2022 20:45

TIP: Bet Builder

Over 1 goals in the match for both teams combined

Under 7 goals in the match for both teams combined

Over 1 corners in the first half for both teams combined

Over 2 corners in the second half for both teams combined

Under 7 cards in the match for both teams combined

Kvota: 1.75

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan