David Goffin vs. Cameron Norrie: Tipovi, savjeti i kvote 05.07.2022.

Dusan
5 srpnja, 2022
455 Views
David Goffin vs. Cameron Norrie

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

U utorak su na programu dva četvrtfinalna dvoboja u muškom ždrijebu na Wimbledonu, a u jednom ćemo vidjeti okršaj Belgijca Davida Goffina i Britanca Camerona Norrieja. Prema rasporedu, ovaj meč je drugi na terenu broj 1 i ne bi trebao početi prije 15:30.

Ovo će biti njihov drugi dvoboj, a prvi na travi. Obojica igraju sve bolje kako turnir odmiče, pa će nijanse odlučiti tko će biti polufinalist ovogodišnjeg Wimbledona.

David Goffin

Belgijac ove sezone igra jako dobro i bilježi najbolje rezultate u posljednje četiri godine. Uspon forme započeo je na Roland Garrosu, gdje je dobio dva meča, a Hubert Hurkacz ga je porazio u trećem kolu.

Iako je ove sezone odigrao samo jedan meč na travi, izgubivši od Daniila Medvedeva u prvom kolu u Haleu, manjak nastupa nije negativno utjecao na kvalitetu njegovih igara.

David Goffin bio je bolji od Albota, Baeza, Humberta i Tiafoea, a koliko dobro igra na Wimbledonu najbolje govori činjenica da je pobjeđivao različite profile igrača. Albot i Humbert su dobri serveri i posebno su opasni na ovakvoj podlozi, dok je Baez pravi borac i jako ga je teško izbaciti iz ritma.

Kao šlag na torti došao je okršaj četvrtog kola protiv Tiafoea, koji je raznovrstan igrač i dosta snažno udara lopticu. No, Belgijac je bio smireniji i koncentriraniji od Amerikanca te je zasluženo prošao u svoje drugo četvrtfinale na ovom turniru u karijeri.

Zanimljivo je da je Goffin posljednji put nastupio na trećem Grand Slamu u sezoni 2019. i tada se također plasirao među osam najboljih, gdje je poražen od Novaka Đokovića.

Cameron Norrie

Cameron Norrie jedini je Britanac koji još uvijek nije ispao sa ovogodišnjeg Wimbledona pa će britanska javnost s posebnom pozornošću pratiti ovaj meč. Deveti nositelj je i prošle godine dobro igrao na ovom turniru, ali je Roger Federer bio prejak u trećem kolu.

Prije početka ovogodišnjeg natjecanja ostvario je tek jednu pobjedu na travi u tekućoj sezoni. Pobijedio je Brandona Nakashimu u Eastburnu, ali ga je Maxime Cressy eliminirao u drugom kolu. Na turniru prije toga, u Queen’s Clubu, Grigor Dimitrov je već na startu turnira bio bolji od Norrieja.

No, očito je Britanac svoje najbolje partije sačuvao za najveću pozornicu. Pobijedio je Andujar-Albu, Munara, Johnsona i Paula na putu do svog prvog četvrtfinala u karijeri na gren slemovima. Jedino je protiv Munara imao većih problema u drugom kolu, jer je gubio 2-1, ali je uspio proći dalje.

Posebno je bio impresivan protiv Paula u četvrtoj rundi. Amerikanac je ove sezone igrao sjajno na travi i bilo je dvojbi može li ga Norrie pobijediti, ali Cameron je to uspio bez izgubljenog seta.

Prijedlog za tipovanje

Očekujemo neizvjestan i uzbudljiv dvoboj. Oba tenisača imaju svoje adute, u dobroj su formi i vjerujemo da će nijanse odlučiti tko će postati polufinalist.

Stoga je naš prijedlog za klađenje over na ukupan broj gemova na margini od 37,5, jer smatramo da ćemo vidjeti najmanje četiri izjednačena seta.

Prijedlog za tipovanje: 37.5 over

Tečaj: 1.81

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan