Denis Shapovalov vs Lloyd Harris: Tipovi, savjeti i kvote – 26.03.2022.

Sportske
26 ožujka, 2022
454 Views
Denis Shapovalov vs Lloyd Harris

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Denis Shapovalov

Denis Shapovalov je 22-godišnji teniser iz Kanade koji je posljednje četiri godine proveo u društvu 20 najboljih tenisera svijeta. Igrač je sa sjajnim servisom a u igri u polju je izuzetno agresivan te napada i sa forehand i sa backhand strane. To ga čini jednim od najnezgodinijih protivnika za svakog igrača na touru jer kada ima svoj dan gotovo je nemoguće nadigravati se sa njim.

Denis Shapovalov ima jednu solidnu godinu iza sebe koju je završio na omjeru 30-23. Igrač je koji obožava igrati na hardu i upravo na ovoj podlozi bilježi najbolje rezultate. Od početka godine je Denis igrao šest turnira na ovoj podlozi. Posebno je bio impresivan na Australian Openu gdje ispao tek nakon petog seta od Rafe Nadala. Također je odličan bio i u Dubaiu gdje je igrao polufinale u kome je poražen nakon tie brakea odlučujućeg seta od Veselog. Ipak, na turnir u Miamiu stiže nakon ranog ispadanja sa Mastersa u Indian Wellsu gdje je već u drugom meču poražen od domaćeg igrača, Opelke.

Lloyd Harris

Sa druge strane Lloyd George Harris je 25-godišnji teniser koji je prethodne godine igrao najbolji tenis u karijeri. Godinu je završio na omjeru 34-23 uz 27-15 na hardu te je došao do 31 mjesta na ATP ljestvici. Igrač je koji je visočiji od 1.90 metara i ne izneađuje da ima fantastičan servis te je izuzetno teško doći do break prilika protiv njega. To posebno dolazi do izražaja na hardu gdje nakon returna protivnika svaku kraću lopticu koristi za izuzetno snažan i ravan forehand u nebranjeni dio terena.

Ipak, ove godine nema najbolji početak sezone. Do sada je igrao sedam turnira a do Miamia je upisao ukupno dvije pobjede. U Miamiu je odigrao sjajno u prvom kolu te je u meču sa Bagnisom protivniku prepustio svega šest gemova i bez većih poteškoća je prošao u drugo kolo.

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati veliku borbu te ogroman broj poena koji će se osvojiti servisom. Naravno da je Denis na papiru favorit i igrač je koji u ovaj meč ulazi u boljoj formi. Ipak, da mu Harris kao protivnik ne odgovara najbolje pokazuje njihov međusobni omjer u kome Harris vodi sa 2-0. Također, ovo će biti jedan meč u kome nećemo vidjeti veliki broj break prilika i stoga je klađenje na over najbolji izbor.

Prijedlog za tipovanje

Naš tip za ovaj meč je više od 22.5 gemova što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.79. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: (-22.5+) više
Kvota: 1.79

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske