Denver Nuggets – Portland Trail Blazers: Analiza utakmice

MilosNS
31 svibnja, 2021
554 Views
denver vs portland

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, se igra nekoliko zanimljivih utakmica kako fudbalskih, tako i košarkaških, ali je nama zapala za oko utakmica koja se igra u okviru doigravanja NBA lige, gde se u Denveru, sastaju ekipa Nuggetsa i ekipa Portlanda.

Denver Nuggets

Ko je gledao prošlu utakmicu u kojoj je Denver izgubio rezultatom 95-115 uz užasan procenta šuta, to gledaocu onda sigurno nije jasno kako Nuggetsi tokom ove sezone imaju više od 115 poena postignutih u proseku. Naprosto ništa nije funkcionisalo kako treba, pa je Jokić presedeo na klupi poslednjih 15 minuta utakmice. Danas, svi očekuju da će biti mnogo bolje po Denver, što je i realno nakon onako loše partije.

Portland Trail Blazers

Iako je Lilliard bio naprosto katastrofalan na prošlom meču, njegovi saigrači su preuzeli nošenje tima na sebe i lagano razbili Nuggetse. Niti u jednom momentu utakmice pobeda Poretlanda nije dolazila u pitanje, nego je pitanje bilo sa koliko razlike će razbiti Denver. Norman Powell je odigrao utakmicu karijere, bar što se play offa tiče i zabio 29 poena.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a ono što je očigledno je da često igraju utakmice na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 225 points (da obe ekipe postignu 225 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.86 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.