Detalji senzacionalnog transfera: Evo koliko Hajduk plaća za Brekala!

Stex
27 siječnja, 2024
79 Views
Detalji senzacionalnog transfera: Evo koliko Hajduk plaća za Brekala! / slika: Vecernji.hr

Josip Brekalo (25), lijevo krilo Fiorentine i hrvatski reprezentativac, nije u planovima kluba iz Firence te se očekuje da će biti posuđen Hajduku do kraja sezone.

Fiorentina je kupila Brekala iz Wolfsburga prošlog zimskog prijelaznog roka za 1.7 milijuna eura, ali trener Vicenzo Italiano ne računa na njega već neko vrijeme. Brekalo ima ugovor do 2026. s godišnjom plaćom od 1.7 milijuna eura, pa se Fiorentina želi barem privremeno riješiti njega.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

U početku se činilo da će posudba biti realizirana s Dinamom, Brekalovim matičnim klubom. Međutim, nakon početnog dogovora, Talijani su odustali od posla, a Dinamo nije dostavio potrebnu dokumentaciju na vrijeme. Fiorentina je tražila naknadu od 500.000 eura za posudbu, što je Dinamo smatrao previsokim.

Hajduk je brzo intervenirao i ponovno se uključio u pregovore. Klub iz Splita će Fiorentini platiti fiksnu naknadu od 200 tisuća eura za posudbu, a dodatni bonusi će biti isplaćeni ovisno o rezultatima koje postigne Hajduk u hrvatskim natjecanjima te o plasmanu u europska natjecanja, prema informacijama Gianluce Di Marzia i Fabrizia Romana.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

Top Kladionice:

100 besplatnih vrtnji

Mozzart Kladionica

4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex