Dijon vs. ASVEL: Tipovi, savjeti i kvote – 06.06.2022.

Dusan
6 lipnja, 2022
657 Views
Dijon vs ASVEL

Asvel vodi u seriji sa 2:0 i serija se seli u Dijon, gdje će Francuski Evroligaš pokušati završiti posao. Ali ekipa Dijona nije za potcijeniti posebno ne na domaćem parketu, što govori podatak da imaju samo 4 poraza ove sezone na svom parketu. Asvel je svakako favorit, fizički jača ekipa, ali neće im biti lako.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Dijon

Nenad Marković složio je veoma dobru ekipu ove sezone, koja igra napadačku košarku sa mnogo trčanja i šuteva za tri poena.

Sezonu su završili na petom mjestu, ali su do polufinala došli preko Limogesa, koga su pobjedili sa 2:0 u seriji. Protiv ekipe Asvela nedostajalo im je širini i koncentracije za jedan break, iako je Asvel dobio obje utakmice sa dvocifrenom razlikom.

Posebno su bili blizu breaka u drugoj utakmici. Naime, prva utakmica je bila već gotova u prvom poluvremenu, kada je ASVEL sjajnom odbranom došao do 52:18.

U drugom poluvremnu Dijon je podigao procente i na kraju je bilo sasvim pristojinih -13.

Druga utakmica je bila baš ravna NBA playoff utakmici, sa mnogo poena, sa mnogo preokreta. Asvel je opet krenuo jako i na poluvremenu je imao +12, da bi Dijon 3 / 4 pobjedio sa 15 razlike i vodio početkom poslednje četvrtine.

Ali Asvel je opet digao nivou u odbrani i pobjedio taj meč. Sjajan okršaj izmedju četvorice najboljih igrača obje ekipe. Holston je ubacio za Dijon 28p, dok je Okobo imao 26p za Asvel.

Sledeća utakmica je za ekipu Dijona, može i biti poslednja ove sezone ako izgube. Zbog toga se očekuje mnogo veća agresivnost u odbrani prije svega i energija. Plus domaći teren koji u playoff serijama igra veliku ulogu.

 

ASVEL

Ekipa Asvela je opravdala ulogu favorita i što je pokazivala čitave sezone. U svom sastavu Parker ima tako fizički dominatne igrače koji mogu zaustaviti i najbolje napadače u Evropi.

Od brzine, skočnosti, dužine, Asvel može da odgovori na sve defanzivne zahtjeve. Ekipu predvodi dinamični duo Okobo i Jones, koji kako prodorima tako i šutem s polja, diriguju napadom Asvela.

Okobo je posebno dobar i organizaciji igre, pa je već zapao mnogim velikanima koji ga žele sledeće sezone u svom sastavu.

Asvel je pokazao da ima „riješenje“ za ekipu Dijona, i u prvoj a i u drugoj utakmici. To jeste agresivna odbrana, koja bekove Dijona tjera na greške, i otvara igru u tranziciji i lake poene.

Veliku prednost Asvel ima pod košem, gdje igrači Dijona ne mogu parirati visokom Fallu i iskusnom Gistu koji prave probleme Dijonu. Asvel je favorit, ali će morati sa većom energijom i koncetraccijom ući u meč 3, ako želi da završi ovu seriju i plasira se u Finale.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

03.06.22 – Asvel vs Dijon: 101:90 / Okobo 26p, Holston 28p

01.06.22 – Asvel vs Dijon: 81:68 / Okobo 15p, Holston 17p

12.03.22 – Dijon vs Asvel: 82:75/ Kelly 28p, Wenbanyama 14p

Očekivani sastavi

Dijon je ove sezone imao dosta probelma sa povredama, Saibou koji je doveden da bude lider, završio je sezonu već u novembru, zbog povrede. Kao zamjena je došao Toni Katić koji je otpušten u Aprilu, a kao zamjena je doveden Amerikanac Gomez.

Koji je takodje rovit. Kod Asvela igra bez iskusnog Kahudija i Morgana, kao ni supertalentovanog Victora Wembanyame koji se sprema za predstojeći draft.

Savjeti za kladjenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 06.06.22 20:30h
Tip: +6.5 hendikep Dijon
Kvota: 1.65
Kladionica: 22bet

Ekipa Dijona je i u Lyonu pokazala u par navrata koliko mogu biti opasni, i kada udju šutersku seriju veoma su neugodni. Asvel je svakako ekipa koja je favorit, ali pred domaćom publikom izabranici Nene Markovića igraju sa mnogo većom energijom u oba pravca. Sa pametnom igrom još ako udju u svoj ritam, zašto i da ne produže seriju.

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan