DINAMO OSTAO BEZ KLJUČNOG IGRAČA: “Zglob mu je kao jabuka, ružno izgleda!”

Stex
22 travnja, 2024
1395 Views
slika: peakpx

Dinamo je u utakmici 31. kola SuperSport HNL-a pobijedio Lokomotivu u Kranjčevićevoj rezultatom 1:0 zahvaljujući golu Sandra Kulenovića. Momčad Sergeja Jakirovića promašila je mnogo prilika, a na kraju ih je odličnim obranama spašavao vratar Ivan Nevistić. Evo što je nakon utakmice izjavio Sergej Jakirović.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

“Dobro smo se pripremili za Lokomotivu, nismo im dali priliku da nas napadaju s leđa ili da nas kontriraju. Šteta što nismo iskoristili sve prilike jer bi nam to olakšalo posao. Nevistić nas je spasio sjajnim obranama, ali smo na kraju zasluženo pobijedili”, rekao je trener Dinama.

Jakirović je također komentirao ozljedu Josipa Mišića, jednog od ključnih igrača Dinama, koji bi mogao izbivati s terena neko vrijeme. “Mišiću je zglob jako otekao, ne znam koliko je ozljeda ozbiljna, ali vidjet ćemo. Ima i posjekotinu”, rekao je Jakirović.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex