Dinamo Zagreb vs. Hajduk Split: Tipovi, savjeti i kvote 21.05.2022.

Dusan
20 svibnja, 2022
1019 Views
Dinamo Zagreb vs Hajduk Split

Da se Dinamo poskliznuo u prošlom kolu kod Šibenika, ove bismo subote imali najnapetiju završnicu domaćeg prvenstva ikad. Hajduku bi onda za naslov igrala pobjeda u Maksimiru te nema sumnje da bi Zagreb bio pod opsadom Torcide i BBB-a od samog jutra. Ipak, kockice se nisu tako posložile pa će ovaj vječni derbi hrvatskog nogometa biti samo za prestiž.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Dinamo Zagreb

Nakon bura i potresa nikad slabiji Dinamo u prijelaznoj je sezoni uspio osigurati naslov unatoč nikad jačoj konkurenciji. Zadnje dvije sezone Zagrepčanima se osipao sastav koji je ostvario europske uspjehe, no svejedno su uspjeli doći do 23-eg naslova prvaka.

Da se radilo o teškoj godini najbolje se isčitava iz činjenice da ih trenutno vodi već treći trener ove sezone, no kvaliteta i širina koju posjeduju uz nepresušni izvor i tvornicu talenta u vidu mlade akademije, osigurali su da titula ostane u Zagrebu.

Za ovo zadnje kolo i veliki derbi rasprodane su sve ulaznice tako da nema sumnje da će atmosfera biti prava slavljenička. Dinamovci će nakon derbija podići trofej i otići na odmor, no isto ne vrijedi i za Hajduk koji čeka daleko bitnija utakmica u finalu kupa.

Hajduk Split

Bez rasprave Hajduk je najveći dobitnik ove HNL sezone iako nisu došli do naslova. Nakon godina mučenja, ispadanja u Europi od liliputanaca s Malte i Gruzije i sramoćenja u prvenstvu, klub napokon ide u pravom smjeru.

To Hajdukovci mogu zahvaliti litavskom dvojcu koji vodi klub – direktoru Nikoličiusu i treneru Dambrauskasu, ali i predsjedniku Jakobušiću. Svi želimo vidjeti jak Hajduk jer to pojačava domaću konkurenciju i posljedično poboljšava i sami Dinamo što dugoročno donosi bolje rezultate u Europi.

Nijednoj  od ekipa nisu potrebni bodovi u ovom derbiju, a Hajduk čeka i veoma bitan okršaj u finalu kupa s Rijekom sredinom idućeg tjedna. Bio bi to prvi trofej u vitrinama splitskog kluba nakon devet godina kad su u finalu kupa svladali Lokomotivu pa su za ovaj zadnji ligaški meč najavljene rotacije u sastavu.

Prijedlog za klađenje

Gotovo pa karnevalska atmosfera očekuje nas ove subotnje večeri na Maksimiru u derbiju u kojem bi se kočnice trebale otpustiti. Zanimljivo je da Dinamo ove sezone još nije svladao najvećeg rivala iz Splita, a čak im nisu uspjeli zabiti ni gol. S obzirom na najavljene rošade u sastavu Hajduka to će se gotovo pa sigurno danas promijeniti, no i Hajduk ima svoje ofenzivne adute.

U utakmici u kojoj naglasak neće biti na obranama očekujemo kvalitetan okršaj dostojan prve dvije ekipe hrvatskog prvenstva s golovima i mnoštvom šansi. Zato smo se odlučili za azijsku opciju više od 2.25 golova za sjajan tečaj od čak 1.92.

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 21.05.2022. 20:00 CET

Tip: Azijski Zbroj – Zbroj više od 2.25

Kvota: 1.92

Kladionica: 22Bet

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan