East Riffa – Al Ahli: Analiza utakmice

MilosNS
16 travnja, 2021
416 Views
East Riffa Al Ahli

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, kao i uvek kada počne vikend ima dosta interesantnih utakmica koje vredi odigrati. Prva utakmica koja nam se sviđa igra se u okviru prve lige Bahreina u gradu Manama igra se utakmica gde se sastaju East Riffa i Al Ahli.

East Riffa

Domaća ekipa je trenutno lider šampionata, a na domaćem terenu imaju skor od pet pobeda, jedne nerešene i jednog poraza, uz solidnu gol razliku od 9 postignutih i 5 primljenih golova. Oni spadaju u ofanzivnije ekipe lige, ali na domaćem terenu od sedam utakmica u proseku je palo dva gola po utakmici. Iako su oni favoriti na ovom meču, smatramo da kladionica na jednom marketu ostavlja lep prostor.

Al Ahli

Gostujuća ekipa, se trenutno nalazi na šestoj poziciji, ali imajući u vidu da u šampionatu ima deset ekipa i da osmo plasirana ekipa može da ispadne iz lige, Al Ahli nikako nije siguran. Pogotovo imajući u vidu da ih danas ne očekuje laka utakmica, a oni na gostovanjima ove sezone imaju dve pobed,e dve nerešene i tri poraza, uz gol razliku od 4 postignuta i 7 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 24 puta do sada i rezultati su totalno izjednačeni. Ono što je posebno interesantno je činjenica da je na 5 od poslednjih 7 utakmica viđeno manje od tri gola.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe i nema prava za kiks, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 0-2 (da obe ekipe ne postignu više od dva gola na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 2.30 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.