Elva – Maardu: Analiza utakmice

Dusan
25 kolovoza, 2021
325 Views
Elva - Maardu

Danas se odlučujemo za jednu interesantnu utakmice druge Estonske lige, gde se sastaju ekipe Elva i Maardu. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u paklenom ritmu smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Elva

Domaća ekipa, nema dobru sezonu i trenutno se nalaze u donjem domu tabele. I pored toga, na domaćem terenu imaju neke prilično dobre rezultate pa su tako od 10 utakmica ove sezone, pobedili na 5, dok su 5 utakmica izgubili uz gol ralziku od 22 postignuta i 23 primljena gola. Jasno je da oni kada igraju kod kuće nikako ne kalkulišu nego igraju vrlo ofanzivno.

Maardu

Sa druge strane Maardu je trenutni lider šampionata i ekipa koja je do sada pokazala najviše. Oni na gostovanjima imaju 8 pobeda, jednu nerešenu i nula poraza, a postigli su 32, dok su primili samo 7 pogodaka. I pored toga što im odbrana igra sasvim solidno ove sezone, kvalitet ovih ekipa je takav da se vrlo često vidi da obe ekipe postignu pogodak.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale jednom ove sezone i Maardu je pobedio 6-0.

Predlozi za tipovanje

Nema mnogo filozofije ovde, gledajući kako ove ekipe igraju. Mislimo da je linija postavljena prilično nisko pa je naš predlog da se odigra Over 3.5 Goals (da obe ekipe postignu 4 ili više pogodaka na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.70 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan