Engleska – Danska: Analiza utakmice

Sportske
7 srpnja, 2021
643 Views
engleska danska

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za sredu 07.07.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru polufinala EURO 2020, gde se sastaju ekipe Engleske i Danske. Ukoliko niste sigurni gde možete da pratite besplatno utakmice EURO 2020, pročitajte naš članak ovde.

Engleska

Veliki će pritisak biti na Wembley stadionu na mladoj selekciji Engleske od koje svi očekuju da izbaci Dansku i da se plasira u Finale ovogodišnjeg EURO 2020. Do sada su Englezi igrali onako, niti efikasno niti lepo na oko, ali rezultati su bili tu. Čak su u prošloj utakmici uspeli da razmontiraju Ukrajinu i da konačno pokažu da znaju da postižu i golove.

Danska

Sa druge strane, nakon horora koji su preživeli u prvom susretu kada je na travi ostao njihov igrač i kada su izgubili od Finske, Danci se podižu iz utakmice u utakmicu. Igraju sve bolje i sve sigurnije i sasvim opravdano se nalaze u polufinalu ovog takmičenja. Bez ikakve sumnje oni će pokušati da naprave čudo i da izbace favorita na njihovom terenu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, ali ništa previše ozbiljno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta između sebe, a ono što je jasno kada se ogledaju njihovi međusobni dueli je činjenica da vrlo često igraju utakmice na kojima pada mali broj pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Denmark X2 (da Danska ne izgubi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske