Engleska – Italija: Analiza utakmice

MilosNS
11 srpnja, 2021
578 Views
engleska vs italija

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za nedelju 11.07.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru velikog finala EURO 2020, gde se sastaju ekipe Engleske i Italije. Ukoliko niste sigurni gde možete da pratite besplatno utakmice EURO 2020, pročitajte naš članak ovde.

England

Veliki će pritisak biti na Wembley stadionu na mladoj selekciji Engleske od koje svi očekuju da konačno nakon pedeset godina donese titulu kući, odnosno da osvoji EURO 2020. Do sada su Englezi igrali onako, niti efikasno niti lepo na oko, ali rezultati su bili tu. Čak su u prošloj utakmici uspeli da uz veliku pomoć sudija, nakon produžetaka pobede Dansku.

Italy

Sa druge strane, selekcija Italije na ovom šampionatu igra vrlo kvalitetno, a od prve utakmice su pokazali da su jedna izrazito taktički potkovana selekcija, koju sa klupe vodi legendarni Roberto Mancini. Oni se nisu previše mučili tokom ovog šampionata, i slobodno možemo reći da su oni bili najdominantnija selekcija celog turnira.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, ali ništa previše ozbiljno.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta između sebe, a ono što je jasno kada se ogledaju njihovi međusobni dueli je činjenica da vrlo često igraju utakmice na kojima pada mali broj pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Italy to Lift The Trophy (da Italija osvoji ovaj šampionat), koja opklada se plaća solidnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.