Engleska – Nemačka: Analiza utakmice

MilosNS
29 lipnja, 2021
616 Views
engleska njemacka

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ozbiljno se zakuvalo u nokaut fazi EURO 2021 i danas se sastaju u možda i derbiju ove runde selekcije Engleske i Nemačke u prvoj utakmici nokaut faze. Ukoliko se pitate gde je najbolje gledati uživo EURO 2020, imamo rešenja za vas!

Engleska

Selekcija Geretha Southgatea je završila na prvoj poziciji svoje grupe nakon što su pobedili Hrvatsku i Češku rezultatom 1-0 i čudnim remijem sa Škotskom. Iako nisu primili niti jedan gol, oni nisu ni impresionirali svoje navijače, koji tolerišu blede partije samo i isključivo zbog rezultata koji su nesporni. Danas će ipak imati mnogo teži zadatak, pošto su im protivnici veliki rivali i uvek opasna ekipa Nemačke.

Nemačka

Nemačka reprezentaciju su minuti delili od ispadanja, ali čudnim spletom okolnosti su uspeli da se kvalifikuju u dalje tok takmičenja, nakon jedne za njih vrlo čudne grupne faze. Naime, oni su bili u „grupi smrti“, zajedno sa Francuskom, Portugalom i Mađarskom, ali su prvo poraženi od Francuza, da bi potom torpedovali Portugalce i u poslednjem kolu na jedvite jade uzeli bod protiv Mađara. Nisu više toliko dominantni kao pre par godina, ali su i dalje izrazito opasna ekipa.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, te se može očekivati da su gotovo najjače selekcije na terenu sutra.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i rezultati su mešoviti.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Nemačka da se kvalifikuje (da Nemačka pobedi nakon 90 minuta, produžetaka ili penala), koja opklada se plaća solidnom 2.01 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.