Intro

Enisey – Unics Kazan: Analiza utakmice

enisey vs unics

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za sredu 21.04.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru vanrednog kola VTB lige, gde se sastaju Enisey i novi EuroLeague team Unics Kazan.

Enisey

Domaća ekipa se nalazi pri dnu tabele, ali ono što je interesantno za njih je činjenica da oni trpaju skoro 80 poena u proseku svim timovima. Tako su recimo postigli 80 protiv CSKA što nije nimalo lak zadatak ruku na srce. Ipak, njihova odbrana je lošija nego što je napad dobar pa tako gube veliki broj utakmica.

Unics Kazan

Sa druge strane, Unics je ostvario ono što im je bilo potrebno ove sezone i oni se od sledeće godine takmiče u okviru EuroLeague, možemo slobodno reći KONAČNO. Godinama se ulažu velika sredstva u ovaj klub i godinama igrači razočaravaju, a sada se konačno upravi kluba i finansijerima isplatilo sve to.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale skoro trideset puta do sada i Unics ima mnogo više uspeha.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 160 (da obe ekipe postignu više od 160 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Ostale vijesti