Everton vs Manchester United: Tipovi, savjeti i kvote – 09.04.2022.

Dusan
8 travnja, 2022
487 Views
Everton vs Manchester United

U prvom susretu subotnjeg premijerligaškog programa odmjerit će snage Everton i Manchester United na “Goodison Parku”, a početak susreta zakazan je za 13:30 sati.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Everton

Popularne “Karamele” prolaze možda i najveću krizu u novom tisućljeću. Nogometaši Evertona cijelu sezonu igraju blijedo, rastrgano i neuvjerljivo, pa će do kraja sezone imati tešku borbu za opstanak.

U posljednjih pet premijerligaških utakmica osvojili su samo tri boda uz četiri poraza. U tom periodu primili su čak 11 golova, pa je vidljivo da se ova momčad već neko vrijeme bori s kvalitetom obrane.

Osim loše forme, ovoj momčadi ne ide u prilog i zgusnuti raspored, jer će ovo biti treći meč u sedam dana izabranicima Franka Lamparda. Mladi engleski stručnjak od svog dolaska nije uspio podići formu momčadi, iako su mnogi očekivali da će Everton pod njegovom trenerskom palicom igrati lijep i simpatičan nogomet.

Manchester United

Promjena trenera nije se pozitivno odrazila na igre Manchester Uniteda. Za blijede igre “Crvenih vragova” u prvom dijelu sezone mnogi su krivili Olea Gunnara Solskjaera, no dolazak Ralpha Rangnicka nije puno promijenio. Momčad s “Old Trafforda” igra promjenjivo i bilježi nepredvidive rezultate, pa se sve više šuška da će trener Ajaxa Eric ten Hag od sljedeće sezone biti dugoročno rješenje.

No, Manchester United još uvijek ima dobre šanse završiti na četvrtom mjestu na kraju natjecateljske godine, ako podigne formu. Trenutno su na 7. poziciji na tabeli sa 51 bodom, dok je Arsenal na 4. mjestu s 54. Utakmicu manje imaju “Gunnersi” iz Londona, pa su “Vragovi” do kraja primorani dobiti gotovo sve utakmice sezone kako bi uspili prestići londonski tim.

Očekuje se da će se Cristiano Ronaldo vratiti u početnu postavu za utakmicu s Evertonom. Portugalac nije bio u sastavu u prošlom kolu protiv Leicestera (1:1) i očito je nedostajala opasnost za protivnički gol. S Ronaldom napad momčadi definitivno dobija sasvim drugu dimenziju.

Očekivani sastavi

Everton (4-3-3): Pickford; Mykolenko, Godfrey, Keane, Coleman; Iwobi, Allan, Doucoure; Richarlison, Gordon, Calvert-Lewin

Manchester United (4-2-3-1): De Gea; Telles, Maguire, Varane, Dalot; Matić, Fred; Elanga, Bruno Fernandes, Sancho; Cristiano Ronaldo

Raniji susreti

U prvom dijelu sezone na “Old Traffordu” nije bilo pobjednika 1:1, a strijelci su bili Martial za United, te Townsend za “Caramel”.

Prijedlog za tipovanje

Obje momčadi se ne mogu pohvaliti dobrom formom, ali mišljenja smo da je Manchester United u boljem ritmu. S Ronaldom u početnoj postavi ova ekipa će biti daleko opasnija i kompaktnija, pa vjerujemo da će prije doći do bodova.

Stoga je pobjeda gostiju naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice.

Prijedlog za tipovanje: Manchester United

Tečaj: 1.77

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan