Evo kako je propao transfer Brekala u Dinamo!

Stex
13 siječnja, 2024
81 Views
Evo kako je propao transfer Brekala u Dinamo! / slika: Mozzart Sport

Josip Brekalo ipak neće se vratiti u Dinamo, unatoč nedavnim nagađanjima o njegovom povratku u klub. Igrač Fiorentine će umjesto toga otići na posudbu drugdje tijekom zimske prijelazne sezone. Tako je završena dugotrajna saga koja je trajala nekoliko tjedana, a konačnu odluku neizravno je donio sam Brekalo.

Trener Dinama, Sergej Jakirović, izrazio je želju za dovođenjem Arbera Hoxhe i Josipa Brekala prije početka prijelaznog roka. Informacije o mogućem povratku Brekala u Dinamo počele su kružiti i ranije. S obzirom na Brekalovu ograničenu minutažu u Fiorentini, bilo je očekivano da će tražiti novo mjesto gdje će igrati, dok je Dinamo trebao lijevo krilo.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Prema dobivenim informacijama, Dinamo je brzo pristao na Brekalove uvjete. Fiorentina nije željela plaćati igrača koji bi bio posuđen drugom klubu, pa je Brekalo dogovorio plaću s Dinamom, smanjujući je za oko 40 tisuća eura mjesečno u usporedbi s talijanskim klubom.

Unatoč ranijim izvješćima, Dinamo je želio uključiti otkupnu klauzulu od dva milijuna eura u ugovor, čime bi Fiorentina imala mogućnost jednostavnog rješavanja igrača koji im više nije bio potreban. Međutim, Fiorentina je odbila tu opciju. Nakon toga, Dinamo je zatražio 15 posto od buduće prodaje, no ni to nije prihvatila Fiorentina.

Dinamo je također pokušao dogovoriti buduću plaću u slučaju otkupa, ali je dobio odgovor da to nije trenutno moguće. Uslijedio je preokret kada se počela raspravljati o dolasku Arbera Hoxhe. Nakon pregovora s klubom Slaven Belupo, Dinamo je postigao dogovor smanjivši cijenu na oko milijun eura i 15 posto od budućeg transfera.

Unatoč dovođenju Hoxhe, Dinamo je želio zadržati i Brekala, no pregovori su zastali. Dinamo nije dobio odgovore od Fiorentine ni od Brekalovih agenata. Klub je odlučio prekinuti pregovore, smatrajući da nitko, pa ni Josip Brekalo, nije iznad kluba. Brekalo nije odgovorio na ponudu, a Dinamo je odlučio odustati od transfera.

Iako je želio doći u Dinamo, Brekalo je prepoznao jaku konkurenciju nakon dolaska Hoxhe, čime je izgubio interes za tom opcijom. Sada će Brekalo tražiti posudbu u drugom klubu tijekom zimske prijelazne sezone, s Salernitanom kao najizglednijom opcijom u Italiji.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

Top Kladionice:

100 besplatnih vrtnji

Mozzart Kladionica

4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex