Evo koliko je Dinamo ponudio Metzu za desnog beka, a i plaća je već dogovorena!

Stex
30 siječnja, 2024
96 Views
Dinamo postigao uspjeh kakav nije nitko u Europi ove sezone! / slika: peakpx

Nakon neuspjeha s Josipom Brekalom, koji je prešao u Hajduk, hrvatski prvak Dinamo traži pojačanje kako bi umirio barem malo svoje navijače. Čini se da je trener Sergej Jakirović odlučio ciljati na desno krilo, a kao moguće pojačanje ističe se Koffi Kouao iz Obale Bjelokosti.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Kouao je već prošao liječnički pregled u Gelsenkirchenu, ali prije potpisivanja ugovora predomislio se jer je Dinamo u međuvremenu poslao svoju ponudu. Schalkeu predstavlja problem što žele posuditi igrača, dok Dinamo preferira opciju otkupa njegovog ugovora, što je za Kua privlačnija opcija.

Prema informacijama, Dinamo nudi Metzu fiksnu sumu od milijun eura i čeka odgovor od trenutnog kluba igrača. Navodno su već dogovoreni osobni detalji s igračem, te sada samo čekaju zeleno svjetlo od strane Metza.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

Top Kladionice:

100 besplatnih vrtnji

Mozzart Kladionica

4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex