Fantasy Premier League GW21 Differentials: Trojica veznjaka

Alex
11 siječnja, 2024
123 Views
Fantasy Premier League GW21 – Differentials

Pauza je skoro prošla, novi FPL izazovi su ugla. Vreme je da preciziramo ko su najbolji Fantasy Premier League GW21 Differentials.

Prošlo je 10 dana od poslednjeg premijerligaškog meča. Nakon zgusnutog decembarskog rasporeda priznajemo da nam je odmor prijao. Ali, u isto vreme smo se i uželeli najjače lige na svetu.

Pred nama je jako čudan period jer neće biti Salaha i Sona. Osim njih, još uvek nije poznato da li je Haaland 100% spreman. Eventualni njegov povratak, kao i oporavak De Bryunea potpuno menja koncepciju FPL timova.

Zato je ovaj period jako važan jer može da napravi ključnu razliku. FPL timovi će biti jako raznovrsni, pa svaki pravi potez može biti višestruko efikasan. Zbog toga je ova tema Fantasy Premier League GW21 Differentials jako važna.

S obzirom da su Korejac i Egipćanin van igre nekoliko kola, fokus našeg analitičkog tima bio je na veznjacima. Izabrali smo trojicu jako interesantnih igrača.

Fantasy Premier League GW21 Differentials: Pedro Neto (5.6m) vs Brighton (A), 1.6% TSB

Nakon prilično duge pauze od povrede, Pedro Neto (5.6m) se u prošlom kolu vratio na teren. U igri je proveo 10 minuta, a nema sumnje da će u predstojećem periodu biti jedna od glavnih poluga u igri Wolvesa.

Pre povrede, on je bio najubojitiji pojedinac Vukova. Redovno je beležio asistencije i upisao ih je osam ove sezone, a jednom je postigao i gol. S obzirom da je Hwang Hee-chan (5.7m) na prvenstvu Azije, Neto će ponovo biti alfa i omega ove ekipe.

Fantasy Premier League GW21 Differentials: Bernardo Silva (6.5m) vs Newcastle (A), 5.2% TSB

Iako će nam Pep Guardiola u narednom periodu zadavati izvesne glavobolje sa rotacijama, verujemo da je Bernardo Silva (6.5m) koliko toliko siguran. On je jedan od najkreativnijih igrača ne samo u Manchester Cityju, već i u čitavoj ligi. Ali, nije previše interesantan FPL menažerima i trenutno je u samo 5.2% timova. Stoga spada u grupu dobrih Fantasy Premier League GW21 Differentials-a.

Interesantno je da posebno dobro igra u gostima. Jedino je Haaland ove sezone sakupio više FPL bodova na gostovanjima od Bernarda. Građani u ovoj rundi gostuju Newcastleu, pa će im all-around partija iskusnog Portugalca biti od vitalnog značaja.

On je upisao bar jedan FPL return na četiri od poslednjih pet gostujućih mečeva svoje ekipe. U prethodnom meču, protiv Evertona na Goodison Parku, postigao je jedan gol i imao je jednu asistenciju. Zbirno je sakupio 13 poena.

Pascal Gross (6.4m) vs Wolves (H), 4.8% TSB

Brighton je ekipa koja u narednom periodu ima veoma dobar raspored. Samim tim, njihovi igrači će biti veoma zanimljivi većini FPL menadžera. Kada su Fantasy Premier League GW21 Differentials u pitanju, naš pik iz redova Galebova je Pascal Gross (6.4).

On je najefikasniji igrača Brightona ove sezone gledajući FPL brojke. Sakupio je 82 poena do sada, što je više i od Mitome i od Joao Pedra. Njegov ovosezonski učinak je tri gola i šest asistencija, a interesantno je da je često među igračima koji dobijaju bonuse. Do sada je dobio 15 bonus poena.

Daleko je najkreativniji igrač Brightona. Prema podacima napredne statistike, uputio je 52 ključna dodavanja do sada, što je za 29 više od drugog najboljeg kreativca, Mitome. Po ceni od 6.4m ovaj iskusni vezista je jako interesantan pik.

Nadamo se da će vam ovaj tekst biti koristan pri odabiru Fantasy Premier League GW21 Differentials-a. Do početka kola ćemo obraditi i najbolje opcije za kapitena. Takođe, na našem sajtu možete pročitati i ko su najbolje zamene za Salaha i Sona. Svi naši tekstovi su na ovom linku.

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.