Fantasy Premier League GW21 – Dileme i vaša pitanja

Dusan
20 siječnja, 2023
1151 Views
fpl

Kao po običaju u poslednje vreme, FPL menadžeri nemaju puno vremena za razmišljanje nakon što se kolo završi, te naredna 21. runda počinje za 24 sata.

Puno je dilema koje muče igrače širom sveta, a neke od njih su šta raditi sa Salahom? Da li je dobro čuvati transfer u ovom kolu? Šta raditi sa Almironom? Pronašli smo odgovore na ova pitanja u nastavku teksta… 

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Dva i po kladioničara: FPL podcast je specijalizovani podcast kanala Sportske Kladionice koji se bavi analizom Fantasy Premier League pred svako kolo.

Ovaj podcast će vam pružiti detaljne informacije o formi, performansama i očekivanim bodovima za odabrane #fpl opcije. U ovoj epizodi pričamo o “Top savetima za #gw21 i ujedno kako doći do savršenog tima.

Šta raditi sa Salahom i Cancelom?

Da postoji neki premium igrač na sredini koji je u formi (KDB, Son), kao “iz topa” bi odgovorili menjajte Salaha. Bruno (9.9m) je jedini od skupljih veznjaka koji trenutno donosi poene, no ima težak meč (gostovanje Arsenalu).

Ipak smo i dalje mišljenja da će KDB donositi više u naredna 3 kola, pre svega zbog “duplog” 23. Belgijalanc je sinoć odmarao protiv Spursa, te bi trebalo da je siguran starter za naredne 4 utakmice.

Što se Cancela tiče, ako ste ga “trpeli” dosad, ostavite ga protiv Wolvesa (nije igrao sinoć protiv Spursa, pa bi trebalo da bude starter), a onda je vreme za konačni rastanak.

Da li dovesti Toney-ja zbog suđenja?

Njegovo suđenje i dalje traje i nema informacija dokle je stiglo i šta će se desiti. Mi ga nismo doveli zbog toga, pa eto 9 poena protiv Trešnjica. Pratimo njegovo suđenje maltene svaki dan i objavićemo informacije na našim društvenim mrežama kada nam budu bile dostupne.

Rashford out, Mitoma in?

Mitoma jeste dobar pick, ali Rashforda ne bismo dirali još uvek. Nakon utakmice sa Arsenalom imaju ponovo dobar raspored, a Marcus je najopasniji igrač ekipe od Svetskog prvenstva.

Koga umesto Martiala?

Najbolje zamene su Wilson (7.2m), Mbuemo (5.9m) i Adams (6.3m) koji ima “ispod radara” 3 asistencije u prethodna 3 kola.

Ukoliko već niste, pročitajte naš članak o differentilima za ovo kolo. 

Koga na gol?

Od jeftinijih opcija, Kepa (4.5m) i dalje deluje kao najbolja varijanta. Ako želite da golmana za nešto nižim procentom vlasništva, onda gledajte u pravcu Raye (4.6m).

Šta je sa Digneom?

Digne propušta narednu utakmicu, Emeri je potvrdio juče na konferenciji. Najbolje zamene: White (4.7m), Botman (4.4m), Shaw (5.2m), Mee (4.7m).

Vreme za rastanak sa Almironom?

Jedino ukoliko nemate većih problema u  timu od njega. Almiron je protiv Fulhama igrao dobro i bio je blizu poena.

Ako se odlučite da ga menjate, vezisti Brightona (March ili Mitoma) deluju kao najbolje zamene.

Da li je veći prioritet veznak Brightona ili 2 free transfera sledeće kolo?

Opet zavisi za koga menjate. Imati 2 transfera sledeće kolo može da bude jako korisno tako da smo više za to. Jedini izuzetak je ako na sredini menjate igrača koji je veliki problem (Foden, Zaha…).

Sve naše fantasy članke možete pronaći klikom na ovaj link.

Nadamo se da pratite i našu Facebook i Instagram stranicu.

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan