Fantasy Premier League GW28 Differentials: Dobar pik iz Bournemoutha

Alex
8 ožujka, 2024
828 Views
Fantasy Premier League GW28 - Differentials

Kada su Fantasy Premier League GW28 Differentials pikovi u pitanju, naš tim analitičara izdvojio je dve dobre opcije. Obojica se vode kao veznjaci, ali su izuzetno opasni po gol protivnika.

Predstojeće 28. kolo biće “duplo” za Bournemouth i Luton. Trešnjice će igrati oba meča kod kuće, a protivnici će im biti Sheffield United i Luton. Sa druge strane, Šeširdžije će, pored gostovanja na Vitality Stadiumu, gostovati i Crystal Palaceu. Stoga su pikovi iz ova dva tima najinteresantniji FPL menadžerima.

Za rubriku Fantasy Premier League GW28 Differentials, mi smo izdvojili dvojicu igrača. Jedan će odigrati dve, a drugi jednu utakmicu u ovom kolu.

Fantasy Premier League GW28 Differentials: Marcus Tavernier (5.4m) vs Sheffield United (H) / Luton (H), 1.3% TSB

Ofanzivni vezista Bournemoutha je podigao nivo svoje forme u poslednje vreme. Prilično je aktivan u svim napadačkim akcijama, a takođe izvodi neke prekide. Iako dugo nije imao konkretan FPL učinak, statistički je pri vrhu liste za većinu relevantnih kolona.

Marcus Tavernier (5.4m) je drugi u ekipi po broju šuteva na gol, šuteva iz šesnaesterca i stopostotnih šansi u poslednjih šet kola. Dominic Solanke (7.2m) je dominantan u svim kolonama.

Naš pik je u tom periodu zabeležio 11 pokušaja, sedam šuteva iz kaznenog prostora, a našao si i u dve stopostotne šanse. Budući da je Solanke rovit i da nije 100% spreman, ovaj igrač bi mogao da dobije još veću ulogu u napadačkim akcijama Bournemoutha.

Fantasy Premier League GW28 Differentials: Mohamed Kudus (6.8m) vs Burnley (H), 3.4% TSB

Iako imaju samo jedan meč u prvom kolu, pikovi iz West Hama mogu biti jako zanimljivi. Tri od četiri naredna meča igraju na domaćem terenu, a takođe će biti na terenu i u GW29 kada će biti odigrane samo četiri utakmice.

Mohamed Kudus (6.8m) je jako interesantan pik. Upisao je po asistenciju u poslednja dva meča, pa je FPL menadžere “častio” sa po pet poena u oba navrata. On je konstantno opasan po protivnički gol. U poslednjih šest mečeva je upisao 18 pokušaja po gol, a njihov protivnik u ovom kolu je defanzivno veoma “mekan”.

Burnley je u poslednjih šest mečeva primio čak 18 goliva i slobodno se može reći da su, uz Sheffield United, najslabija premijerligaška ekipa defanzivno. Verujemo da će igrači West Hama postići nekoliko golova i iskreno se nadamo da će Kudus zabeležiti bar jedan FPL return.

U prošlonedeljnom tekstu o differentialima smo takođe obradili neke interesantne opcije iz Bournemoutha i Lutona. Više o tome možete saznati klikom na ovaj link

Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.